רקע יטבתה

קרם לימון עם וופל: קינוח אישי מענג

קרם לימון עם וופל - שילוב מושלם בין קרם הלימון הקטיפתי והחמצמץ לבין עוגיית הוופל הפריכה, ובתוספת קצפת מתוקה, מקבלים קינוח מענג וטעים במיוחד!
קרם לימון עם וופל - שילוב מושלם בין קרם הלימון הקטיפתי והחמצמץ לבין עוגיית הוופל הפריכה, ובתוספת קצפת מתוקה, מקבלים קינוח מענג וטעים במיוחד!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    904
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 904.2 קק״ל 3616.6 קק״ל
    פחמימות 40.7 גרם 163.0 גרם
    שומן 75.8 גרם 303.1 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 45.9 גרם 183.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 36.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 35.9 מ״ג 143.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 8 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    904
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 904.2 קק״ל 3616.6 קק״ל
    פחמימות 40.7 גרם 163.0 גרם
    שומן 75.8 גרם 303.1 גרם
    נתרן 1.7 מ״ג 6.7 מ״ג
    חלבון 5.4 גרם 21.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.5 גרם
    שומן רווי 45.9 גרם 183.4 גרם
    כולסטרול 21.5 מ״ג 86.0 מ״ג
    סידן 9.1 מ״ג 36.5 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 35.9 מ״ג 143.5 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

וופל

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם הלימון: בסיר קטן ממיסים את הסוכר יחד עם השמנת ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל במשך כ-3 דקות.
  2. מסירים מהאש, מוסיפים את גרידת הלימון ומיץ הלימון ומערבבים היטב.
  3. מקררים מעט, מוזגים את קרם הלימון לכוסות הגשה ושומרים במקרר.
  4. מכינים את הוופל: מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  5. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הוופל עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה מניחים כפית מתערובת הוופל ומורחים אותה בעזרת מרית במריחה ארוכה. ממשיכים באותו אופן עם יתר התערובת.
  7. אופים את הוופלים במשך 8 דקות, עד להזהבה קלה.
  8. מגישים את קרם הלימון עם מעט קצפת מעל ווופל בצד.
בנופי פאי: קרם לימון עם וופל 3
מוזגים את קרם הלימון לכוסות הגשה ושומרים במקרר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
בנופי פאי: קרם לימון עם וופל 4
מניחים כפית מתערובת הוופל ומורחים אותה בעזרת מרית במריחה ארוכה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
בנופי פאי: קרם לימון עם וופל 2
קרם לימון עם וופל. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם לימון עם וופל: קינוח אישי מענג

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות