קרפ נוטלה קרוץ לצורות

קרפ נוטלה קרוץ לצורות זה קינוח טעים ומהמם, בכל צורה שאוהבים, שסופר קל להכין לבד בבית מקרפים מוכנים, ולהגיש בתוך מנז'טים חגיגיים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    2

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרפדים משטח עבודה בנייר אפייה ומורחים עלה בלינצ’ס בממרח שוקולד. מניחים עליו עוד בלינצ’ס ומורחים גם אותו. ממשיכים באותו אופן ליצירת שכבות של 5-6 עלים. לא מורחים את העלה האחרון.
  2. מעבירים למקפיא למשך 30 דקות עד להתקשות.
  3. ורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות ומניחים במנז’טים.
  4. שומרים במקרר ומגישים קר.

הערות

  • אפשר להשתמש בממרח שוקולד חלבי או פרווה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 0.0 קק״ל 0.0 קק״ל
פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody