קרפ שוקולד ביתי שילדים ממש אוהבים

כבר לא צריך לקנות בקניון - מהיום אפשר להכין בקלות ובמהירות קרפ שוקולד ביתי ב-10 דקות. מצטיידים מראש בממרח שוקולד שאוהבים ונהנים מארוחה מתוקה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

קרפים

מילוי

הגשה

אופן הכנה

  1. שמים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר החום והמלח. יוצרים גומה במרכז, מוסיפים את הביצים, השמן ושתי כפיות מהחלב וטורפים במטרפה ידנית עד שהעיסה חלקה.
  2. יוצקים פנימה בהדרגה את שאר החלב, תוך ערבוב מתמיד במטרפה, עד שהבלילה נראית כמו שמנת מתוקה לפני ההקצפה. משהים את הבלילה ל-15 דקות לפחות.
  3. מחממים על הכיריים מחבת בקוטר 18-20 ס”מ. ממיסים את החמאה במחבת ויוצקים מיד לתוך הבלילה הקרה. מערבבים ומחזירים את המחבת לאש.
  4. מודדים כ-1/2 מצקת מהבלילה, יוצקים למחבת ומטים מיד את המחבת כדי שהבלילה תכסה את כולה. מטגנים עד שהקרפ מזהיב בחלקו התחתון, כ-20 שניות בערך, הופכים ומטגנים עוד 20 שניות. מחליקים לצלחת מרופדת בנייר סופג, וממשיכים לטגן את שאר הקרפים. אם חסר שומן במחבת, מוסיפים עוד קצת חמאה.
  5. מניחים קרפ על צלחת או משטח עבודה, מורחים במרכז את הממרח ומקפלים לחצי ואז לרבע. ממשיכים עם שאר הקרפים והממרח. מסדרים בצלחת הגשה, מוסיפים תותים חתוכים ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 202.0 קק״ל 3029.5 קק״ל
פחמימות 21.0 גרם 314.6 גרם
שומן 11.2 גרם 168.7 גרם
נתרן 137.9 מ״ג 2068.6 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 64.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.8 גרם 12.0 גרם
שומן רווי 4.3 גרם 65.1 גרם
כולסטרול 41.2 מ״ג 618.5 מ״ג
סידן 82.0 מ״ג 1230.4 מ״ג
ברזל 1.0 מ״ג 15.4 מ״ג
אשלגן 132.2 מ״ג 1983.3 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody