קרקר שומשום מלוח שלא תוכלו להפסיק לנשנש

למה לקנות קרקרים כשאפשר להכין בבית? קרין גורן עם מתכון קל להכנה של קרקר שומשום מלוח נפלא, שכיף להכין ועוד יותר כיף לזלול עם גבינה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה ומשמנים קלות בתרסיס השמן.
  2. בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר לתערובת נוזלית מאוד.
  3. מוזגים את התערובת לתבניות ומשטחים בשכבה דקה ואחידה. מפזרים מעל את השומשום שנשאר.
  4. אופים 10 דקות, מוציאים את התבניות לרגע וחותכים בזהירות לקרקרים. מנמיכים את החום ל-140 מעלות, ואופים עוד שעה, לייבוש מלא.
  5. מצננים. שוברים לקרקרים לפי הסימון ושומרים בקופסה אטומה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 50 מנות
קלוריות 42.8 קק״ל 2140.6 קק״ל
פחמימות 3.2 גרם 161.5 גרם
שומן 3.0 גרם 151.2 גרם
נתרן 125.4 מ״ג 6271.6 מ״ג
חלבון 1.1 גרם 56.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 58.3 גרם
שומן רווי 0.4 גרם 21.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 47.5 מ״ג 2376.4 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 39.1 מ״ג
אשלגן 33.7 מ״ג 1686.1 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 21.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody