קרררר לכם? קבלו מרק מינסטרונה עשיר ב-20 דקות

מרק מינסטרונה עשיר ומחמם עם כל הירקות שאוהבים, תוסיפו לזה כמה פרוסות ג'בטה פריכות וקיבלתם ארוחה זריזה וקלה ליום חורפי ב-10 דק' הכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מרק המינסטרונה הוא אחד מן המאפיינים הבולטים של המטבח האיטלקי הכפרי.

עכשיו תעצמו את העיניים ותדמיינו: אתם בתוך הבית החמים שלכם, בחוץ יורד גשם, סיר מרק מהביל על הגז ובתוך פחות מחצי שעה המרק בתוך הבטן שלכם! מושלם לא? למרק מינסטרונה אין מתכון אחיד כי הוא עשוי בדרך כלל מירקות העונה וקיימות לו גרסאות שונות באזורים שונים באיטליה.

מרק מינסטרונה יכול להיות צמחוני, הוא יכול להכיל בשר, או להכיל ציר בשר. אפשר להוסיף לו פסטה או אורז ולהוסיף כמעט כל ירק שאוהבים. לפניכם קלי - קלות של מתכון למרק מינסטרונה עשיר ומחמם שכל המשפחה תשמח לאכול, תרגישו חופשי להוסיף מה שאוהבים.

מצרכים

למרק

להגשה

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים ואת תפוח האדמה וחותכים לקוביות, קוצצים את הבצל גס, חותכים את הסלרי גס וקוצצים את השום דק.
  2. מחממים 2 כפות שמן זית בסיר מרק על להבה בינונית ומוסיפים את הגזר,תפוח האדמה, הבצל, הסלרי והשום ומטגנים עד להשחמה.
  3. מוסיפים את השעועית, המים ואבקת המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5-8 דק’.
  4. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הג’בטה לפרוסות, מורחים את הפרוסות בשמן הזית שנותר ומכניסים לתנור ל-5 דק’ או עד שהג’בטה נהיית טוסטית ופריכה.
  5. להגשה: ממש לפני ההגשה מוסיפים את עלי הקייל הקצוצים (ללא גבעולים) ואת הפטרוזיליה, מוזגים לקערות ומניחים 2 פרוסות ג’בטה לצד כל קערה. בתאבון!
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 578.8 קק״ל 2315.2 קק״ל
פחמימות 72.4 גרם 289.6 גרם
שומן 16.9 גרם 67.5 גרם
נתרן 773.9 מ״ג 3095.8 מ״ג
חלבון 24.6 גרם 98.6 גרם
סיבים תזונתיים 14.3 גרם 57.2 גרם
שומן רווי 2.8 גרם 11.0 גרם
כולסטרול 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
סידן 258.9 מ״ג 1035.4 מ״ג
ברזל 7.7 מ״ג 30.8 מ״ג
אשלגן 1717.4 מ״ג 6869.4 מ״ג
אבץ 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody