קרררר לכם? קבלו מרק מינסטרונה עשיר ב-20 דקות

מרק מינסטרונה עשיר ומחמם עם כל הירקות שאוהבים, תוסיפו לזה כמה פרוסות ג'בטה פריכות וקיבלתם ארוחה זריזה וקלה ליום חורפי ב-10 דק' הכנה
מרק מינסטרונה עשיר ומחמם עם כל הירקות שאוהבים, תוסיפו לזה כמה פרוסות ג'בטה פריכות וקיבלתם ארוחה זריזה וקלה ליום חורפי ב-10 דק' הכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.6 קק״ל 2706.3 קק״ל
    פחמימות 87.6 גרם 350.5 גרם
    סוכר 8.7 גרם 34.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.5 גרם
    נתרן 927.0 מ״ג 3707.9 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.3 גרם 113.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 605.2 מ״ג 2420.7 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 37.6 מ״ג
    אשלגן 3984.0 מ״ג 15935.9 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.6 קק״ל 2706.3 קק״ל
    פחמימות 87.6 גרם 350.5 גרם
    סוכר 8.7 גרם 34.8 גרם
    שומן 12.4 גרם 49.5 גרם
    נתרן 927.0 מ״ג 3707.9 מ״ג
    חלבון 31.2 גרם 124.6 גרם
    סיבים תזונתיים 28.3 גרם 113.1 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרם
    כולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״ג
    סידן 605.2 מ״ג 2420.7 מ״ג
    ברזל 9.4 מ״ג 37.6 מ״ג
    אשלגן 3984.0 מ״ג 15935.9 מ״ג
    אבץ 4.1 מ״ג 16.4 מ״ג
    סגור

מרק המינסטרונה הוא אחד מן המאפיינים הבולטים של המטבח האיטלקי הכפרי.

עכשיו תעצמו את העיניים ותדמיינו: אתם בתוך הבית החמים שלכם, בחוץ יורד גשם, סיר מרק מהביל על הגז ובתוך פחות מחצי שעה המרק בתוך הבטן שלכם! מושלם לא? למרק מינסטרונה אין מתכון אחיד כי הוא עשוי בדרך כלל מירקות העונה וקיימות לו גרסאות שונות באזורים שונים באיטליה.

מרק מינסטרונה יכול להיות צמחוני, הוא יכול להכיל בשר, או להכיל ציר בשר. אפשר להוסיף לו פסטה או אורז ולהוסיף כמעט כל ירק שאוהבים. לפניכם קלי – קלות של מתכון למרק מינסטרונה עשיר ומחמם שכל המשפחה תשמח לאכול, תרגישו חופשי להוסיף מה שאוהבים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

למרק

להגשה


אופן הכנה

  1. קולפים את הגזרים ואת תפוח האדמה וחותכים לקוביות, קוצצים את הבצל גס, חותכים את הסלרי גס וקוצצים את השום דק.
  2. מחממים 2 כפות שמן זית בסיר מרק על להבה בינונית ומוסיפים את הגזר,תפוח האדמה, הבצל, הסלרי והשום ומטגנים עד להשחמה.
  3. מוסיפים את השעועית, המים ואבקת המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5-8 דק’.
  4. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הג’בטה לפרוסות, מורחים את הפרוסות בשמן הזית שנותר ומכניסים לתנור ל-5 דק’ או עד שהג’בטה נהיית טוסטית ופריכה.
  5. להגשה: ממש לפני ההגשה מוסיפים את עלי התרד הקצוצים (ללא גבעולים) ואת הפטרוזיליה, מוזגים לקערות ומניחים 2 פרוסות ג’בטה לצד כל קערה. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרררר לכם? קבלו מרק מינסטרונה עשיר ב-20 דקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    מאירה

    אני מתה על מרקים! יצא מעולה. בדיוק למזג האוויר החורפי שתקף אותנו

      Avatar
      מערכת Foody

      נהדר! איזה כיף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות