רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה

מאיר אדוני מכין מנת פסטה בניחוח איטלקי ים תיכוני - רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית וחומץ. מגררים מעט גבינת פרמזן ונהנים ממנה טעימה
מאיר אדוני מכין מנת פסטה בניחוח איטלקי ים תיכוני - רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית וחומץ. מגררים מעט גבינת פרמזן ונהנים ממנה טעימה
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.1 קק״ל 2704.5 קק״ל
    פחמימות 206.9 גרם 827.5 גרם
    שומן 37.1 גרם 148.3 גרם
    נתרן 503.6 מ״ג 2014.5 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 104.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 902.2 מ״ג 3609.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    676
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.1 קק״ל 2704.5 קק״ל
    פחמימות 206.9 גרם 827.5 גרם
    שומן 37.1 גרם 148.3 גרם
    נתרן 503.6 מ״ג 2014.5 מ״ג
    חלבון 26.2 גרם 104.6 גרם
    סיבים תזונתיים 8.8 גרם 35.2 גרם
    שומן רווי 6.2 גרם 24.8 גרם
    כולסטרול 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סידן 89.8 מ״ג 359.1 מ״ג
    ברזל 2.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 902.2 מ״ג 3609.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
  2. בעזרת סכין חדה, יוצרים סימן איקס בתחתית כל עגבנייה וחולטים במים הרותחים דקה. מסננים, מעבירים מיד למי קרח.
  3. קולפים את העגבניות וקוצצים לקוביות קטנות.
  4. חותכים את החציל לקוביות בגודל 3 ס”מ ומחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. מטגנים את קוביות החציל עד שהן משחימות. מוציאים לנייר סופג.
  6. מטגנים בשמן עמוק את הפלפלים האדומים השלמים. מוציאים לנייר סופג, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
  7. פורסים דק את שיני השום וחוצים את זיתי הקלמטה. קוצצים דק את האנשובי.
  8. במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים למחבת את קוביות העגבניות, החצילים, הפלפלים האדומים והשום ומטגנים 3 דקות.
  9. מוסיפים את הזיתים, האנשובי, הבזיליקום, מלח, פלפל שחור, חומץ בן יין ושמן זית ומטגנים דקה.
  10. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים למחבת הרוטב. מבשלים דקה ומעבירים לצלחות הגשה.

 

 

 

הערות

  • אפשר לגרר מעט פרמזן על המנות טרם ההגשה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות