רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה

מאיר אדוני מכין מנת פסטה בניחוח איטלקי ים תיכוני - רביולי גבינות עם עגבניות וזיתי קלמטה בתיבול של שמן זית וחומץ. מגררים מעט גבינת פרמזן ונהנים ממנה טעימה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

אופן הכנה

  1. מרתיחים שפע מים מומלחים בסיר גדול.
  2. בעזרת סכין חדה, יוצרים סימן איקס בתחתית כל עגבנייה וחולטים במים הרותחים דקה. מסננים, מעבירים מיד למי קרח.
  3. קולפים את העגבניות וקוצצים לקוביות קטנות.
  4. חותכים את החציל לקוביות בגודל 3 ס”מ ומחממים שמן לטיגון עמוק.
  5. מטגנים את קוביות החציל עד שהן משחימות. מוציאים לנייר סופג.
  6. מטגנים בשמן עמוק את הפלפלים האדומים השלמים. מוציאים לנייר סופג, קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
  7. פורסים דק את שיני השום וחוצים את זיתי הקלמטה. קוצצים דק את האנשובי.
  8. במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים למחבת את קוביות העגבניות, החצילים, הפלפלים האדומים והשום ומטגנים 3 דקות.
  9. מוסיפים את הזיתים, האנשובי, הבזיליקום, מלח, פלפל שחור, חומץ בן יין ושמן זית ומטגנים דקה.
  10. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומוסיפים למחבת הרוטב. מבשלים דקה ומעבירים לצלחות הגשה.

 

מתכון: מאיר אדוני

 

הערות

  • אפשר לגרר מעט פרמזן על המנות טרם ההגשה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 328.6 קק״ל 1314.6 קק״ל
פחמימות 161.5 גרם 645.9 גרם
שומן 30.0 גרם 119.9 גרם
נתרן 501.8 מ״ג 2007.1 מ״ג
חלבון 3.7 גרם 14.9 גרם
סיבים תזונתיים 7.4 גרם 29.6 גרם
שומן רווי 3.7 גרם 14.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 101.0 מ״ג 403.9 מ״ג
ברזל 2.3 מ״ג 9.1 מ״ג
אשלגן 901.7 מ״ג 3606.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody