ניוקי עם ערמונים ופטריות של אהרוני

הגשם דופק על החלון ומתחשק לכם אוכל מנחם? אהרוני מכין מנה מושקעת וטעימה של ניוקי עם ערמונים ופטריות ברוטב חמאה ומרווה
הגשם דופק על החלון ומתחשק לכם אוכל מנחם? אהרוני מכין מנה מושקעת וטעימה של ניוקי עם ערמונים ופטריות ברוטב חמאה ומרווה
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 2.5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1827.7 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 200.8 גרם
    שומן 19.3 גרם 96.3 גרם
    נתרן 64621.7 מ״ג 323108.7 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 39.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 126.1 מ״ג 630.6 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 330.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 260.8 מ״ג 1303.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    366
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 365.5 קק״ל 1827.7 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 200.8 גרם
    שומן 19.3 גרם 96.3 גרם
    נתרן 64621.7 מ״ג 323108.7 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 39.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 10.0 גרם
    שומן רווי 7.9 גרם 39.4 גרם
    כולסטרול 126.1 מ״ג 630.6 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 330.1 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 260.8 מ״ג 1303.9 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 2.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. קולפים ופורסים את השום והבצל לפרוסות דקות.
  3. פורסים את הפטריות לפרוסות עבות. מגרדים את הגבינה על פומפייה.
  4. מפזרים את המלח על התבנית, מניחים עליו את תפוחי האדמה ואופים כשעה, או עד שהם רכים מאוד. מקלפים ומועכים בקערה גדולה למחית חלקה. מוסיפים את כל מרכיבי הניוקי לתפוחי האדמה ולשים לבצק חלק.
  5. מחלקים את הבצק ל-4 כדורים. מקמחים מעט את הכדור ויוצרים צינור דק וארוך בעזרת הידיים. בעזרת סכין חותכים ליחידות קטנות של ניוקי.
  6. מרתיחים את המים עם המלח בסיר גדול, מבשלים את הניוקי כ-3 דקות עד שהם מתחילים לצוף, מסננים ושומרים בצד.
  7. במחבת רחבה מחממים את השמן, החמאה והמרווה. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  8. מוסיפים את הפטריות והערמונים למחבת, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות.
  9. מוסיפים את הניוקי, מערבבים בעדינות ומתבלים במלח ובפלפל שחור.
  10. מעבירים את הניוקי לצלחת הגשה ומפזרים מעל גבינת פרמזן מגוררת.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי עם ערמונים ופטריות של אהרוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    עמית ב

    שלב 3 – פורסים את הפטריות לפרוסות עבות. מגרדים את הגבינה על פומפייה. לאיזו גבינה הכוונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      גבינת פרמז’ן. בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות