טיפ מיוחד:
לאחר הצינון, ניתן להקפיא בשקיות ולארוז כל רוגלך בנפרד כמאפה לבית הספר.
הרוגלך של אלין נקרא על שמה, כי היא ידועה כאלופת הבצקים בבית שלנו. יחד, יצרנו מתכון טעים, פשוט ומגרה במיוחד, שמאפשר לנו לפנק את כל בני הבית ועכשיו גם אתכם. הרוגלך מתאימים כנשנוש לצד הקפה של הבוקר, כחטיף בהפסקת העשר של הילדים בבית הספר וגם כקינוח להגיש לאורחים שקופצים אלינו למשהו טעים באמצע היום. כמה שהמתכון הזה פשוט, ככה הוא גם טעים.
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 217 | כמות מנות 20 |
---|
לאחר הצינון, ניתן להקפיא בשקיות ולארוז כל רוגלך בנפרד כמאפה לבית הספר.
יש טעות בכמות השמנת יצא בצק דביק ,2 שמנת זה הרבה .
היי מלי, ניתן להוסיף קמח אם יוצא נוזלי (לא אמור לצאת נוזלי), זה לא פוגע בבצק.
במה אפשר להמיר את השמנת?
ניתן להחליף בגבינת שמנת, יוגורט, חלב קוקוס. בהצלחה !