רון עושה לנו חיים קלים: חומוס פטריות בקלי קלות

רון יוחננוב מכין חומוס ביתי בקלי קלות ללא מעבד מזון! עם טחינה גולמית, לימון ושום, מוגשים עם פטריות ובצל מוקפצים במחבת. אז קדימה - חממו את הפיתות ותתחילו לנגב
רון יוחננוב מכין חומוס ביתי בקלי קלות ללא מעבד מזון! עם טחינה גולמית, לימון ושום, מוגשים עם פטריות ובצל מוקפצים במחבת. אז קדימה - חממו את הפיתות ותתחילו לנגב
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1349.5 קק״ל 1349.5 קק״ל
    פחמימות 37.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 129.7 גרם 129.7 גרם
    נתרן 3897.3 מ״ג 3897.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 15.8 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 196.4 מ״ג 196.4 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 758.9 מ״ג 758.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1350
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1349.5 קק״ל 1349.5 קק״ל
    פחמימות 37.3 גרם 37.3 גרם
    שומן 129.7 גרם 129.7 גרם
    נתרן 3897.3 מ״ג 3897.3 מ״ג
    חלבון 15.8 גרם 15.8 גרם
    סיבים תזונתיים 13.5 גרם 13.5 גרם
    שומן רווי 19.0 גרם 19.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 196.4 מ״ג 196.4 מ״ג
    ברזל 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 758.9 מ״ג 758.9 מ״ג
    אבץ 3.3 מ״ג 3.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
רטבים וממרחים
רון יוחננוב
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חומוס

תוספת פטריות

עיטור


אופן הכנה

  1. מכינים את החומוס: שופכים לתוך קערה עמוקה את תוכן קופסת החומוס יחד עם הנוזל.
  2. בעזרת מועך פירה, מועכים את גרגירי החומוס על לקבלת משחה אחידה.
  3. מוסיפים את הטחינה ושאר מרכיבי החומוס ומערבבים היטב עד שמתקבל ממרח חומוס סמיך.
  4. מכינים את תוספת הפטריות: מחממים מחבת עם שמן זית, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את הפטריות ומתבלים.
  6. מבשלים כ-5 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים והתבשיל מזהיב.
  7. מגישים: בצלחת הגשה מניחים את החומוס, שמים מעל את הפטריות והבצל, מזלפים שמן זית, מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם פיתות חמות וירקות טריים.

    חומוס פטריות בקלי קלות. צילום: רון יוחננוב
    חומוס פטריות בקלי קלות. צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רון עושה לנו חיים קלים: חומוס פטריות בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אביגיל ר

    היי,האם חובה להשתמש בגרגיר חומוס שכתוב עליהם להכנת חומוס?

      Avatar
      מערכת Foody

      בעיקרון לא, אבל היתרון שלהם (יש את זה לחברות שונות) זה שהגרגרים רכים יותר ומקטינים את הסיכוי שייצא חומוס גרגירי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות