
-
זמן הכנה5 דקות
-
זמן כולל5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים9
מצרכים
-
1 בגט לבן בינוני
-
1 כף מיונז
-
6 פרוסות גבינה צהובה 28%או גאודה
-
3 עלי חסות ערביות
-
1 מלפפון ירוק בינוניחתוך לפרוסות אלכסוניות
-
1 עגבנייה בינונית
-
1/2 בצל סגול בינוניחתוך לחצי טבעות
-
5 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- חוצים את הבאגט לאורך ומורחים במיונז משני הצדדים.
- מסדרים את פרוסות הגבינה, מניחים מעל עלי חסה, פרוסות מלפפון, עגבנייה ובזיליקום.
מסדרים את פרוסות הגבינה. צילום: אפיק גבאי - חוצים את הבאגט חצי-חצי ומכניסים לסנו סושי - שקית אוכל מנייר.
באגט גבינה צהובה משודרג. צילום: אפיק גבאי
בשיתוף עם סנו-סושי
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
1
מנות
קלוריות
174.4
קק״ל
174.4
קק״ל
פחמימות
14.5
גרם
14.5
גרם
שומן
10.6
גרם
10.6
גרם
נתרן
86.6
מ״ג
86.6
מ״ג
חלבון
3.1
גרם
3.1
גרם
סיבים תזונתיים
3.6
גרם
3.6
גרם
שומן רווי
1.6
גרם
1.6
גרם
כולסטרול
6.9
מ״ג
6.9
מ״ג
סידן
37.4
מ״ג
37.4
מ״ג
ברזל
1.0
מ״ג
1.0
מ״ג
אשלגן
626.1
מ״ג
626.1
מ״ג
אבץ
0.3
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (0)