שבלולים להורים: שבלולי תרד וריקוטה

למה שרק הילדים יהנו? בנוסף לשבלולי הפיצה הקלאסיים פנקו את עצמכם בשבלולי תרד וריקוטה פריכים ועשירים, מושלם לארוחת צהריים או ערב קלילה וכייפית עם הילדים
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    45 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

בצק

מילוי

אופן הכנה

  1. קוצצים את עלי התרד. מחממים מחבת עם כף שמן ומבשלים את עלי התרד במשך 2-3 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהם מגירים נוזלים ומצטמצמים. מסירים מהכיריים.
  2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה- סנו.
  3. מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לריבוע דק. סוחטים את עלי התרד משאריות נוזלים. מפזרים על הבצק גבינת ריקוטה, את עלי התרד, מוסיפים מעל מעט שום, מזליפים שמן זית ומוסיפים פרמזן.
  4. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות בעובי של עד ס”מ וחצי. מניחים במרווחים על נייר האפיה- סנו.
  5. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, עד להזהבה יפה.

    שבלולי תרד וריקוטה (צילום: שניר גוואטה)
    שבלולי תרד וריקוטה (צילום: שניר גוואטה)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 15 מנות
קלוריות 143.1 קק״ל 2147.1 קק״ל
פחמימות 21.8 גרם 326.9 גרם
שומן 3.8 גרם 57.3 גרם
נתרן 190.2 מ״ג 2852.4 מ״ג
חלבון 3.8 גרם 56.4 גרם
סיבים תזונתיים 1.0 גרם 14.6 גרם
שומן רווי 1.8 גרם 27.0 גרם
כולסטרול 6.9 מ״ג 103.0 מ״ג
סידן 38.5 מ״ג 578.1 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 9.5 מ״ג
אשלגן 72.6 מ״ג 1089.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 4.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody