סנו רקע

שוקי עוף ברוטב אסייתי מתקתק של שי-לי ליפא

שי-לי ליפא מכינה מנה מושלמת לארוחת צהריים, שוקי עוף ברוטב אסייתי מעט מתקתק, אפויים בתנור. מנה שמכינים בקלות וכל המשפחה תתאהב בהם
שי-לי ליפא מכינה מנה מושלמת לארוחת צהריים, שוקי עוף ברוטב אסייתי מעט מתקתק, אפויים בתנור. מנה שמכינים בקלות וכל המשפחה תתאהב בהם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.1 קק״ל 588.6 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 85.4 גרם
    שומן 4.6 גרם 27.8 גרם
    נתרן 74.5 מ״ג 447.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 57.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 98.1 קק״ל 588.6 קק״ל
    פחמימות 14.2 גרם 85.4 גרם
    שומן 4.6 גרם 27.8 גרם
    נתרן 74.5 מ״ג 447.0 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 7.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 2.3 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 3.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.1 מ״ג 30.8 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.8 מ״ג
    אשלגן 57.1 מ״ג 342.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
שי-לי ליפא
X

18 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


שוקי עוף
שוקי עוף

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל180 מעלות.
  2. מוציאים את שוקי העוף מהמקרר כחצי שעה לפני ההכנה.
  3. שוטפים את העוף במים קרים ומייבשים היטב ברב מגבת ג’מבו.
  4. כותשים את שן השום.
  5. מערבבים בקערה גדולה את חומרי הרוטב. מוסיפים שוקי עוף ומערבבים. משרים כרבע שעה לספיגת טעמים.
  6. מניחים את שוקי העוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב.
  7. אופים בתנור החם 25 דקות, הופכים ואופים עוד כ-25 דקות, עד ששוקי העוף שחומות ומוכנים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שוקי עוף ברוטב אסייתי מתקתק של שי-לי ליפא

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    עדי

    כדאי רק לעדכן במתכון שהשומשום לא נכלל בתוך הרוטב (כרגע תחת מרכיבי הרוטב)

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות