שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ’ילי

המלצה חמה שלנו לארוחת בוקר מושלמת - שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה בנגיעות שמן צ'ילי בהכנה ביתית. לפנק, לפנק, לפנק!
המלצה חמה שלנו לארוחת בוקר מושלמת - שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה בנגיעות שמן צ'ילי בהכנה ביתית. לפנק, לפנק, לפנק!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    766
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 765.9 קק״ל 1531.7 קק״ל
    פחמימות 57.9 גרם 115.9 גרם
    שומן 56.1 גרם 112.2 גרם
    נתרן 2750.9 מ״ג 5501.9 מ״ג
    חלבון 20.2 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 47.2 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 316.9 מ״ג
    סידן 134.6 מ״ג 269.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1252.6 מ״ג 2505.1 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-20 דק׳
  • קלוריות
    766
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 765.9 קק״ל 1531.7 קק״ל
    פחמימות 57.9 גרם 115.9 גרם
    שומן 56.1 גרם 112.2 גרם
    נתרן 2750.9 מ״ג 5501.9 מ״ג
    חלבון 20.2 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 23.6 גרם 47.2 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 158.5 מ״ג 316.9 מ״ג
    סידן 134.6 מ״ג 269.2 מ״ג
    ברזל 3.7 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 1252.6 מ״ג 2505.1 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 17.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טוסטים


אופן הכנה

  1. מכינים את שמן הצ׳ילי: לתוך סיר קטן מוסיפים את כל המצרכים היבשים למעט הצ׳ילי הגרוס ומכסים בשמן קנולה.
  2. מבשלים על אש הכי נמוכה, ליצירת בעבוע קל בשמן במשך שעה (חשוב לשים לב שהשמן לא רותח מדי).
  3. שמים את הצ׳ילי הגרוס בקערה גדולה.
  4. מסירים את השמן מהאש ומיד מסננים אותו אל הקערה עם הצ׳ילי.
  5. השמן עדיין חם וייווצרו בועות, כך זה אמור להיות אך חשוב להיזהר.
  6. מצננים ומעבירים לצנצנת (ניתן להכין לפני ולשמור לטווח ארוך).
  7. מחממים מחבת עם חמאה ושמן זית עד שהחמאה נמסה.
  8. מוסיפים 2 פרוסות לחם כפרי בעובי של 2 ס״מ ומטגנים עד שהלחם זהוב ויפה משני הצדדים.
  9. מכינים את הביצה הרכה בסיר עם מים פושרים ומהרגע שהמים רותחים מבשלים במשך 6 דקות ומוציאים למי קרח.
  10. מקלפים את האבוקדו, חותכים ומסדרים לצורת פרח.
  11. מוסיפים את הלימון, המלח והפלפל ומניחים על הלחם (2 חצאים על כל פרוסה).
  12. מניחים חצי ביצה על כל פרוסה, מתבלים במלח, פלפל ושמן הצ׳ילי ומגישים.
שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ'ילי 2
שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ’ילי. צילום: עידו ארבל

רוצים לראות את סרטון הטיקטוק של המתכון ? היכנסו

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שושני אבוקדו על טוסט עם ביצה רכה ושמן צ’ילי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות