שחר וואנג מציג: כדורי סושי באיזון הנכון וטיפ להכנה ברמה גבוהה

כדורי הסושי הטובים ביותר צריכים שילוב מושלם בין חמיצות, מתיקות ומליחות - בשביל זה יש את המירין! קבלו טיפ ומתכון מנצחים
כדורי הסושי הטובים ביותר צריכים שילוב מושלם בין חמיצות, מתיקות ומליחות - בשביל זה יש את המירין! קבלו טיפ ומתכון מנצחים
  • שחר וואנג
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.3 קק״ל 1203.8 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 60.8 גרם
    שומן 26.6 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2601.8 מ״ג 7805.5 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 64.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    401
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 401.3 קק״ל 1203.8 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 60.8 גרם
    שומן 26.6 גרם 79.8 גרם
    נתרן 2601.8 מ״ג 7805.5 מ״ג
    חלבון 21.6 גרם 64.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.5 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

כדי להגיע לתוצאות מצוינות בהכנת סושי, כל מרכיב צריך לקבל טיפול ייחודי והיום- אלמד אתכם על התמיסה שמכינים עבור אורז הסושי. את התמיסה מוסיפים לאורז החם לאחר הבישול, על מנת להוציא ממנו עמילן ולהעניק לו את הדביקות שהוא צריך. הטיפ החשוב הוא בעניין התיבול: האורז צריך חומץ אורז עבור החמיצות, מלח עבור המליחות ומירין עבור המתיקות המדהימה. מירין הוא נוזל סקה מתוק, יין אורז מתוק שמוסיף עומק, טעם אומאמי ומתיקות מדהימה שמעשירה את המנה שלכם!

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

מילוי

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את אורז הסושי לפי הוראות היצרן. מניחים לו להצטנן כשעה וחצי מחוץ למקרר.
  2. מתבלים במירין וחומץ אורז. מערבבים היטב.
  3. פורסים את האבוקדו לפרוסות עבות וקצרות 2 על 2 ס”מ (שיתאימו לכדור האורז).
  4. פורסים את הסלמון לפרוסות עבות וקצרות באותו האופן.
  5. בידיים נקיות, משטחים כדור אורז על כף היד בצורת צלוחית עבה, שמים במרכז אבוקדו וסלמון וסוגרים עם היד לעיגול.
  6. מעבירים את זרעי השומשום לצלחת רחבה.
  7. מעצבים מעט את הכדור ומגלגלים אותו בעדינות בשומשום הקלוי, כך שיצפה את הכדור באופן חלקי, ועדיין יראו את האורז.
  8. מסדרים על צלחת הגשה יפה, מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר להתייצבות עד להגשה. מוציאים חצי שעה לפני הגשה כדי שיחזור לטמפרטורת חדר.
  9. מגישים לצד צלוחיות של טריאקי, סויה וואסבי.
כדורי סושי נפלאים! צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
כדורי סושי נפלאים! צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן
tip

רוצים לשדרג את ההגשה?

אם נשאר לכם סלמון ואבוקדו אפשר גם לעטר את הכדורים מלמעלה בפיסת סלמון דקה ועליה קצת שומשום שחור, או בפרוסות אבוקדו דקיקות עם קצת שומשום חום. אפשר גם בפרוסות מלפפון עם פיסת אצות ואפילו בפרוסות צנונית דקיקות. תנו לדמיון שלכם להשתולל, זה ייתן תוצאה מרהיבה!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שחר וואנג מציג: כדורי סושי באיזון הנכון וטיפ להכנה ברמה גבוהה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות