שטרודל שזיפים מהיר

לא רק מתפוחים. שטרודל שזיפים מהיר שמכינים מבצק עלים, עם מלית קיצית קלילה וטעימה של שזיפים טריים. מגישים עם כדור גלידת וניל
לא רק מתפוחים. שטרודל שזיפים מהיר שמכינים מבצק עלים, עם מלית קיצית קלילה וטעימה של שזיפים טריים. מגישים עם כדור גלידת וניל
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.4 קק״ל 1763.7 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 383.2 גרם
    שומן 0.6 גרם 6.1 גרם
    נתרן 107.8 מ״ג 1078.4 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 29.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 49.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 126.0 מ״ג 1259.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    176
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 176.4 קק״ל 1763.7 קק״ל
    פחמימות 38.3 גרם 383.2 גרם
    שומן 0.6 גרם 6.1 גרם
    נתרן 107.8 מ״ג 1078.4 מ״ג
    חלבון 2.9 גרם 29.4 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 11.2 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 5.0 מ״ג 49.8 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 126.0 מ״ג 1259.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

שטרודל שזיפים

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את המלית: מעבירים סכין במרכז כל שזיף, מסביב לגלעין, מחזיקים משני צידי החתך ומסובבים לכיוונים נגדיים - זו הדרך הקלה ביותר לגלען את השזיפים. ממשיכים עם יתר הפירות. חותכים את חצאי השזיפים לקוביות בינוניות.
  3. שמים את השזיפים בקערה גדולה, מוסיפים את פירורי הפנקו, הסוכר והקינמון ומערבבים היטב.
  4. פורשים את הבצק על משטח העבודה ומרדדים קלות לצורת מלבן. במרכז המלבן מניחים בעזרת כף את המלית. מרימים בזהירות את שני צידי הבצק, מניחים זה על זה לסגירה ומהדקים את התפר. הופכים בזהירות ומניחים בתבנית, כשצד התפר כלפי מטה. מכניסים פנימה את קצוות המאפה.
  5. בעזרת סכין חדה חורצים חריצים לא עמוקים על גבי החלק העליון של המאפה. מחוררים חור קטן במרכז המאפה ומכניסים ארובה קטנה שמגולגלת מנייר כסף.
  6. זורים על הבצק מעט אבקת סוכר ואופים כ-30-35 דקות, או עד שהמאפה משחים.
  7. מפזרים עוד אבקת סוכר ומגישים.
מכינים את המלית
מכינים את המלית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שטרודל שזיפים מהיר

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות