שיפודי דגים ברוטב חמאת בוטנים

עושים על האש? למה שלא תגוונו עם דגים? קבלו מתכון מעולה לשיפודי דגים ברוטב אסייאתי מתוק חריף עם חמאת בוטנים
עושים על האש? למה שלא תגוונו עם דגים? קבלו מתכון מעולה לשיפודי דגים ברוטב אסייאתי מתוק חריף עם חמאת בוטנים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.2 קק״ל 950.3 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 46.5 גרם
    שומן 3.1 גרם 37.6 גרם
    נתרן 382.8 מ״ג 4593.1 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 109.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.6 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 228.5 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 596.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 279.6 מ״ג 3354.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.2 קק״ל 950.3 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 46.5 גרם
    שומן 3.1 גרם 37.6 גרם
    נתרן 382.8 מ״ג 4593.1 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 109.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 27.6 גרם
    כולסטרול 19.0 מ״ג 228.5 מ״ג
    סידן 49.7 מ״ג 596.9 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 17.6 מ״ג
    אשלגן 279.6 מ״ג 3354.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חותכים את הדג לקוביות גסות בגודל אחיד ומערבבים בקערה עם כורכום, שום, ג’ינג’ר, יוגורט ומלח. משרים לשעה.
    חותכים את הברמונדי הישראלי לקוביות. צילום: שניר גואטה
    חותכים את הדג לקוביות גסות. צילום: שניר גואטה

    מערבבים בקערה עם תבלינים ויוגורט ומשרים למשך שעה. צילום: שניר גואטה

  2. בקלחת מטגנים מעט את החמאת בוטנים, הכמון והכוסברה הטחונה אחרי שחמאת הבוטנים מעט מתרככת מוסיפים עליהם את הקרם קוקוס והצ’ילי הגרוס, מביאים לרתיחה ומורידים מהאש.

    בקלחת מכינים את רוטב חמאת הבוטנים. צילום: שניר גואטה
    בקלחת מכינים את רוטב חמאת הבוטנים. צילום: שניר גואטה

  3. את הדגים משפדים וצורבים במחבת גריל כ-3-4 דקות מכל צד.
    משפדים את הדגים. צילום: שניר גואטה
    משפדים את הדגים. צילום: שניר גואטה

    צורבים את השיפודים על מחבת לוהטת. צילום: שניר גואטה
    צורבים את השיפודים על מחבת גריל. צילום: שניר גואטה

  4. בקערה מערבבים את הסויה, לימון וסוכר עד שהסוכר מתמוסס לחלוטין.
  5. בקערה מערבבים את כל עשבי התיבול והרוטב של הסויה.
  6. מסדרים יפה על הצלחת ובתאבון!

    שיפודי במונדי ישראלי. צילום: שניר גואטה
    שיפודי דגים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי דגים ברוטב חמאת בוטנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות