שיפודי סינטה וטריאקי משגעים!

נכון שלפעמים הדבר היחיד שמתחשק לכם זה איזה שיפוד טוב? אז קבלו מתכון של שיפודי סינטה וטריאקי שיסגור לכם בדיוק את הפינה הזאת!
נכון שלפעמים הדבר היחיד שמתחשק לכם זה איזה שיפוד טוב? אז קבלו מתכון של שיפודי סינטה וטריאקי שיסגור לכם בדיוק את הפינה הזאת!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.8 קק״ל 701.1 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 23.5 גרם
    סוכר 2.2 גרם 13.1 גרם
    שומן 2.9 גרם 17.7 גרם
    נתרן 1433.5 מ״ג 8600.9 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 111.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 28.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 60.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 570.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    117
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 116.8 קק״ל 701.1 קק״ל
    פחמימות 3.9 גרם 23.5 גרם
    סוכר 2.2 גרם 13.1 גרם
    שומן 2.9 גרם 17.7 גרם
    נתרן 1433.5 מ״ג 8600.9 מ״ג
    חלבון 18.5 גרם 111.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.7 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 4.7 מ״ג 28.0 מ״ג
    סידן 10.1 מ״ג 60.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 95.1 מ״ג 570.5 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור

תפס אתכם חשק מטורף לשיפודי סינטה טעימים ומתובלים? מי יכול להאשים אתכם! קבלו מתכון שמכינים תיק תק בבית של שיפודי סינטה ורוטב טריאקי, שמכינים בכלום זמן ומשמחים את כולם.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שיפודים
רובי מיכאל
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור בתוכנית גריל לחום של 260 מעלות.
  2. חותכים את סטייק הסינטה ל-12 חתיכות שוות.
  3. שוטפים את הפטריות ומסירים להן את הרגליים.
  4. משפדים שתי קוביות סינטה ופטריה בכל שיפוד עץ קטן ומניחים על משטח עבודה.
  5. מעבירים את רוטב הטריאקי לקערית, ובעזרת מברשת מורחים את הטריאקי באחידות משני צדי השיפודים.
  6. מסדרים את השיפודים על רשת תנור (אפשר להניח מתחתיה תבנית, כדי שלא יתלכלך התנור).
  7. בוזקים מעל לשיפודים פלפל שחור ומכניסים לתנור.
  8. צולים את השיפודים במשך 11 דקות.
  9. מעבירים את השיפודים לצלחת הגשה ובוזקים מעל כוסברה ומלח גס.

    שיפודי סינטה וטריאקי 2
    שיפודי סינטה וטריאקי. צילום: רובי מיכאלי

הערות

  • אפשר להכין את השיפודים גם במנגל פחמים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שיפודי סינטה וטריאקי משגעים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    נורית גלעדי

    אכין מחר ניראה פשוט ומאוד טעים, תודה בכל אופן.

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף מאוד לשמוע! תודה ששיתפת מיכל 🙂

קטגוריות

אביזרים

טכניקות