שיפודי סינטה, פלפלים ובצל עם מלח פטריות פורצ’יני
שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
שיפודי סינטה עסיסיים, צלויים על הפלאנצ'ה עם פלפלים ובצל וכדי לשדרג לטעמים שלא הכרתם: תוספת של מלח שמכינים לבד מפטריות פורצ'יני מיובשות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.9 קק״ל 1271.6 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.9 גרםשומן 5.1 גרם 30.7 גרםנתרן 1366.4 מ״ג 8198.2 מ״גחלבון 31.9 גרם 191.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 48.0 מ״גסידן 28.5 מ״ג 171.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 324.6 מ״ג 1947.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות212
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 211.9 קק״ל 1271.6 קק״לפחמימות 6.5 גרם 38.9 גרםשומן 5.1 גרם 30.7 גרםנתרן 1366.4 מ״ג 8198.2 מ״גחלבון 31.9 גרם 191.2 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 11.8 גרםשומן רווי 1.0 גרם 6.0 גרםכולסטרול 8.0 מ״ג 48.0 מ״גסידן 28.5 מ״ג 171.2 מ״גברזל 1.2 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 324.6 מ״ג 1947.8 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 212 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
600 גרם סינטה
-
1 פלפל אדום גדול
-
1 בצל גדול
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
מלח פורצ'יני
-
10גרם או 1/2 שקית פטריות פורצ’יני מיובשות
-
1 כף מלח גס
אופן הכנה
- מוצאים את הבשר כשעה לפני ההכנה, חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
- חותכים פלפל לקוביות בגודל 4 ס”מ. חותכים בצל לרבעים ומפרידים לעלים.
- בינתיים מכינים את מלח הפורצ’יני: מרסקים במעבד מזון פטריות מיובשות, עד לקבלת אבקה. מוסיפים מלח גס ומערבבים. שומרים בצנצנת אטומה עד חודש.
- נועצים בכל שיפוד שתי קוביות בשר, פלפל ובצל לסירוגין. מפזרים מלח פורצ’יני בנדיבות.
- מחממים פלנצ’ה על אש גבוהה, משמנים במעט תרסיס שמן וצולים את השיפודים 3-2 דקות מכל צד, עד שעשויים.
אופן הכנה
- מוצאים את הבשר כשעה לפני ההכנה, חותכים לקוביות בגודל 4 ס”מ.
- חותכים פלפל לקוביות בגודל 4 ס”מ. חותכים בצל לרבעים ומפרידים לעלים.
- בינתיים מכינים את מלח הפורצ’יני: מרסקים במעבד מזון פטריות מיובשות, עד לקבלת אבקה. מוסיפים מלח גס ומערבבים. שומרים בצנצנת אטומה עד חודש.
- נועצים בכל שיפוד שתי קוביות בשר, פלפל ובצל לסירוגין. מפזרים מלח פורצ’יני בנדיבות.
- מחממים פלנצ’ה על אש גבוהה, משמנים במעט תרסיס שמן וצולים את השיפודים 3-2 דקות מכל צד, עד שעשויים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן