שיפודי פרגית ברכז רימונים עם סלט שעועית לבנה

ישראל אהרוני מתכונן לעונת המנגלים ומכין שיפודי פרגית ברכז רימונים שמקרמל את העוף ומעניק לו טעמים קצת מתוקים, קצת חמוצים. מגישים עם סלט שעועית לבנה טרי ורענן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    25 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    23

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים את סטייק הפרגית לקוביות בגודל 1 ס”מ.
  2. מערבבים את מצרכי המשרה בקערה ומשרים את הפרגיות בתערובת למשך שעה במקרר.
  3. מכינים סלט שעועית: מבשלים את השעועית במי מלח רותחים כרבע שעה. מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  4. קולפים את הבצל ואת השום וקוצצים דק. קוצצים דק גם את הפלפל החריף.
  5. חותכים את העגבניות לרבעים וקוצצים גס את הבצל הירוק ואת הכוסברה.
  6. מערבבים את השעועית עם כל שאר המרכיבים של הסלט למעט הכוסברה, מניחים לתערובת לעמוד שעה.
  7. משמנים את המחבת פסים בתרסיס שמן זית וצולים את שיפודי הפרגיות. לחלופין, אפשר לצלות את השיפודים במנגל.
  8. מערבבים את הכוסברה הקצוצה עם סלט השעועית.
  9. מגישים את השיפודים על גבי סלט השעועית, מפזרים מלמעלה גרגירי רימון, כוסברה ובצל ירוק ומגישים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 20 מנות
קלוריות 224.8 קק״ל 4495.5 קק״ל
פחמימות 15.2 גרם 304.5 גרם
שומן 7.1 גרם 142.9 גרם
נתרן 285.4 מ״ג 5708.4 מ״ג
חלבון 15.0 גרם 299.7 גרם
סיבים תזונתיים 4.3 גרם 86.6 גרם
שומן רווי 0.7 גרם 14.2 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 69.3 מ״ג 1385.3 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 56.8 מ״ג
אשלגן 536.8 מ״ג 10736.6 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 19.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody