של הביוקר: סטייק סינטה במרינדה עם אספרגוס ופירה

ארוחת שף שלמה אצלכם במטבח! מתכון מושלם של סטייק סינטה במרינדה מטריפה, לצד פירה קרמי משגע ואספרגוס פריך ומרענן!
ארוחת שף שלמה אצלכם במטבח! מתכון מושלם של סטייק סינטה במרינדה מטריפה, לצד פירה קרמי משגע ואספרגוס פריך ומרענן!
  • עדי מרום
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.2 קק״ל 1060.8 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 30.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    265
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 265.2 קק״ל 1060.8 קק״ל
    פחמימות 0.0 גרם 0.0 גרם
    סוכר 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן 30.0 גרם 120.0 גרם
    נתרן 0.6 מ״ג 2.4 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 4.2 גרם 16.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור

גם כשמבשלים בבית, לא צריך להתפשר על הטעם היוקרתי של הבשר! קבלו מתכון להכנת סטייק סינטה עסיסי שמשרים במרינדה שאין שנייה לה. מוסיפים לזה גם פירה רך וחלק כמו במסעדות ואספרגוס ארוך וצלוי וסוגרים לכם ארוחה מושלמת בלי לצאת מהבית.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
עדי מרום
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סטייק סינטה

תוספות


אופן הכנה

  1. מכינים את הסטייקים: מורחים את רוטב המרינדה על הסטייקים משני הצדדים ומניחים בצד להשרייה במשך שעה.
  2. מכינים את הפירה: בסיר, מרתיחים מים עם כף מלח, מכניסים את תפוחי האדמה השלמים והקלופים ומבשלים עד לריכוך מלא. מסננים את מי הבישול.
  3. מועכים את תפוחי האדמה לקערה בעזרת מסננת צפופה וללקן.
  4. מוסיפים מלח לפי הטעם ושמן זית בהדרגה עד שמקבלים פירה קרמי.
  5. מחממים את מחבת הפסים וצולים את הסטייקים מכל צד לפי מידת העשייה הרצויה, בסינטה מומלצת מידת העשייה מדיום-מדיום ריר.
  6. מוציאים את הסטייקים ממחבת הפסים וצולים בה את האספרגוס.
  7. מגישים בצלחת את הסטייקים, הפירה והאספרגוס.
סינטה פירה ואספרגוס קנור
סינטה, פירה קרמי ואספרגוס. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות