סושי שניצל – אצות במילוי אורז ורצועות עוף פריכות

אושר ואודי נוסעים ליפן ומכינים סושי שניצל - רול אורז עטוף באצה שבמרכזו שניצל וירקות. גרסה ישראלית למנה הכי טעימה מארץ השמש העולה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    40 דקות
  • זמן כולל
    3 שעות
  • רמת קושי
    קשה
  • מרכיבים
    20

מצרכים

סושי-סו

אורז סושי

תוספות

טיגון

אופן הכנה

  1. מכניסים את כל רכיבי הסושי-סו לסיר קטן, מביאים לרתיחה, מערבבים ומצננים.
  2. מכניסים את האורז לקערה עמוקה, ממלאים במים קרים ומערבבים בעדינות עם הידיים. מסננים וחוזרים על הפעולות 2-3 או עד שהמים נותרים שקופים לאחר ערבוב קל של האורז.
  3. מסננים ומעבירים לסיר בינוני, מכסים במי ברז קרירים, מביאים לרתיחה, מכסים במגבת מטבח ומכסה, ומבשלים על הלהבה הנמוכה ביותר 11 דקות.
  4. מעבירים את תכולת הסיר לקרש חיתוך או קערת עץ, מוסיפים את הסושי-סו ומערבבים עם 2 כפות עץ. מניחים להתקרר בטמפרטורת החדר כשעתיים.
  5. מכינים את השניצלים: מניחים את הקמח בצלחת רחבה, טורפים את הביצים והמים בקערה, ושמים את פירורי הלחם בקערה רחבה.
  6. מחממים את השמן בסיר ל-180 מעלות.
  7. מצפים כל נתח חזה עוף בקמח, נפטרים מהעודפים, טובלים בביצים ומצפים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק עד שהעוף משחים ופריך ומעבירים לנייר סופג. חותכים את השניצלים לרצועות ארוכות.
  8. מכינים את הירקות למילוי: חותכים את הפלפלים, האבוקדו והמלפפונים לרצועות ארוכות ודקות, ואת הגזר למקלות.
  9. מגלגלים את הסושי: פורסים אצה על מחצלת סושי ועליה שכבה דקה של אורז. שמים במרכז את רצועות השניצל והירקות ומגלגלים לרול הדוק. פורסים ומגישים עם ג’ינג’ר כבוש, וואסבי ורוטב סויה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 593.1 קק״ל 2372.3 קק״ל
פחמימות 83.3 גרם 333.0 גרם
שומן 19.3 גרם 77.3 גרם
נתרן 1372.5 מ״ג 5490.1 מ״ג
חלבון 14.3 גרם 57.3 גרם
סיבים תזונתיים 12.3 גרם 49.2 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 13.3 גרם
כולסטרול 190.4 מ״ג 761.4 מ״ג
סידן 82.0 מ״ג 327.8 מ״ג
ברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״ג
אשלגן 1088.3 מ״ג 4353.1 מ״ג
אבץ 2.0 מ״ג 8.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody