שקית הפתעה: סלט טאבולה כרובית עם הפתעות

סלט מרענן של "טאבולה" כרובית ברוטב הדרים, עם שלל עשבי תיבול, חמוציות וגם גרעיני חמנייה ושקדים לתוספת קראנצ'יות משגעת! סלט מגוון שישדרג לכם כל ארוחה ביום
סלט מרענן של "טאבולה" כרובית ברוטב הדרים, עם שלל עשבי תיבול, חמוציות וגם גרעיני חמנייה ושקדים לתוספת קראנצ'יות משגעת! סלט מגוון שישדרג לכם כל ארוחה ביום
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    368
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.5 קק״ל 735.0 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 100.2 גרם
    שומן 16.2 גרם 32.3 גרם
    נתרן 1074.0 מ״ג 2148.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 90.4 מ״ג 180.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 912.7 מ״ג 1825.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    368
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 367.5 קק״ל 735.0 קק״ל
    פחמימות 50.1 גרם 100.2 גרם
    שומן 16.2 גרם 32.3 גרם
    נתרן 1074.0 מ״ג 2148.0 מ״ג
    חלבון 5.9 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 9.9 גרם 19.9 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 90.4 מ״ג 180.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 4.0 מ״ג
    אשלגן 912.7 מ״ג 1825.4 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב


אופן הכנה

1. מכינים את הסלט: מגרדים את פרחי הכרובית על החלק העבה בפומפייה הישר לתוך שקית זיפלוק גדולה.
2. קוצצים את המלפפונים, הצנוניות והבצל לקוביות כמה שיותר קטנות. המטרה היא שכל הירקות יהיו בגודל של הכרובית כדי לייצר ביס כיפי שיש בו קצת מכל דבר. מעבירים לשקית.
3. קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים.
4. במחבת חמה, ללא שמן, קולים את גרעיני החמנייה, החמוציות והשקדים עד הזהבה קלה ומוסיפים לשקית. מערבבים.
5. מכינים את הרוטב: משקשקים היטב את כל המצרכים יחד בשקית זיפלוק. ושומרים במקרר.
6. מוסיפים מהרוטב לפני הכמות שאוהבים (אני שמה בערך 1/3 כוס) ומגישים.

שומרים בשקית זיפלוק עד להגשה. צילום: רחלי קרוט
שומרים בשקית זיפלוק עד להגשה. צילום: רחלי קרוט
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שקית הפתעה: סלט טאבולה כרובית עם הפתעות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות