
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כוללשעה
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
שקשוקה מטבוחה
-
4 עגבניות בינוניות
-
3 שיני שום
-
1 פלפל ירוק בינוניאו צהוב
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינונילא חובה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
4 ביצים L
הגשה
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
-
2 חלות אישיות בינוניות
אופן הכנה
- מכינים את המטבוחה: חותכים את העגבניות יחד עם הקליפה לקוביות בינוניות. מוציאים את הליבה של הפלפל וחותכים אותו לקוביות קטנות. חותכים את הפלפל החריף לטבעות.
- שמים את העגבניות, השום, הפלפל והפלפל החריף והשמן והתבלינים במחבת, מכסים ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב מדי פעם, כ-25 דקות.
- מתבלים, מוסיפים את השמן, מערבבים וממשיכים לבשל עוד 5 דקות.
- מרסקים את המטבוחה בעזרת בלנדר מוט עד שמתקבל רוטב במרקם יחסית חלק. במידת הצורך מתקנים את התיבול.
- עושים במטבוחה 4 גומחות ושוברים פנימה ביצים.
- מבשלים עד שהביצים מוכנות.
- מפזרים את הבצל הירוק ומגישים עם לחמניות.
בשיתוף עם ברימאג
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
2
מנות
קלוריות
511.2
קק״ל
1022.4
קק״ל
פחמימות
19.6
גרם
39.3
גרם
שומן
39.9
גרם
79.8
גרם
נתרן
1133.4
מ״ג
2266.8
מ״ג
חלבון
21.1
גרם
42.2
גרם
סיבים תזונתיים
6.5
גרם
13.0
גרם
שומן רווי
5.4
גרם
10.8
גרם
כולסטרול
506.4
מ״ג
1012.8
מ״ג
סידן
141.9
מ״ג
283.7
מ״ג
ברזל
3.4
מ״ג
6.7
מ״ג
אשלגן
1465.5
מ״ג
2931.1
מ״ג
אבץ
1.5
מ״ג
3.0
מ״ג
תגובה אחת
וואו נראה מצויין