
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל25 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים13
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל סגול בינוניחתוך לקוביות
-
2 שיני שוםכתושות
-
קנור
-
1 קופסה רסק עגבניותקופסה קטנה
-
2 צנצנות רוטב שקשוקהקנור
-
120 מ"ל מים רותחים
-
1 קופסת שימורים גרגירי חומוס מבושליםמסוננת, או 400 גרם חומוס קפוא/וואקום
-
100 גרם עלי בייבי תרד
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
5 ביצים L
הגשה
-
1 חופן כוסברהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
- מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק והמים ומערבבים היטב.
מוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. צילום: שניר גואטה - מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומבשלים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים את התיבולית. צילום: שניר גואטה - מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי התרד וממשיכים לבשל עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את התרד והחומוס ומערבבים מעט. צילום: שניר גואטה - יוצרים ברוטב בעזרת כף 4-5 גומות ומוסיפים בזהירות את הביצים.
יוצרים גומות ומוסיפים את הביצים. צילום: שניר גואטה - מכסים ומבשלים עד שהשקשוקה מוכנה.
- מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד עם לחמניות בצד.
שקשוקה חומוס ותרד. צילום: שניר גואטה
בשיתוף עם קנור
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
5
מנות
קלוריות
687.7
קק״ל
3438.4
קק״ל
פחמימות
96.0
גרם
479.9
גרם
סוכר
21.4
גרם
107.0
גרם
שומן
26.5
גרם
132.7
גרם
נתרן
1274.6
מ״ג
6373.1
מ״ג
חלבון
37.4
גרם
186.8
גרם
סיבים תזונתיים
24.6
גרם
123.0
גרם
שומן רווי
8.0
גרם
40.0
גרם
כולסטרול
257.7
מ״ג
1288.4
מ״ג
סידן
189.0
מ״ג
945.2
מ״ג
ברזל
13.2
מ״ג
65.8
מ״ג
אשלגן
1438.0
מ״ג
7189.8
מ״ג
אבץ
9.2
מ״ג
46.1
מ״ג
תגובות (0)