משדרגים את הדוקטור: שקשוקה חומוס ותרד משודרגת

רוצים לגוון את השקשוקה שלכם עם שידרוג טעים במיוחד? שקשוקה חומוס ותרד משודרגת עם עשבי בישול ומלא טעם שתעשה לכם ארוחת ערב או בוקר קצת אחרת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה יפה.
  2. מוסיפים את רוטב העגבניות, הרסק והמים ומערבבים היטב.

    מוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את רוטב העגבניות לסיר. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את התיבולית, מערבבים ומבשלים עוד 2-3 דקות.

    מוסיפים את התיבולית. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את התיבולית. צילום: שניר גואטה

  4. מוסיפים את גרגירי החומוס ועלי התרד וממשיכים לבשל עוד דקה. מתבלים במלח ופלפל.

    מוסיפים את התרד והחומוס ומערבבים מעט. צילום: שניר גואטה
    מוסיפים את התרד והחומוס ומערבבים מעט. צילום: שניר גואטה

  5. יוצרים ברוטב בעזרת כף 4-5 גומות ומוסיפים בזהירות את הביצים.

    יוצרים גומות ומוסיפים את הביצים. צילום: שניר גואטה
    יוצרים גומות ומוסיפים את הביצים. צילום: שניר גואטה

  6. מכסים ומבשלים עד שהשקשוקה מוכנה.
  7. מפזרים עלי כוסברה ומגישים מיד עם לחמניות בצד.

    שקשוקה חומוס ותרד. צילום: שניר גואטה
    שקשוקה חומוס ותרד. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 5 מנות
קלוריות 687.7 קק״ל 3438.4 קק״ל
פחמימות 96.0 גרם 479.9 גרם
סוכר 21.4 גרם 107.0 גרם
שומן 26.5 גרם 132.7 גרם
נתרן 1274.6 מ״ג 6373.1 מ״ג
חלבון 37.4 גרם 186.8 גרם
סיבים תזונתיים 24.6 גרם 123.0 גרם
שומן רווי 8.0 גרם 40.0 גרם
כולסטרול 257.7 מ״ג 1288.4 מ״ג
סידן 189.0 מ״ג 945.2 מ״ג
ברזל 13.2 מ״ג 65.8 מ״ג
אשלגן 1438.0 מ״ג 7189.8 מ״ג
אבץ 9.2 מ״ג 46.1 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar