תומר אומנסקי אופה: מאפה שמרים בתבנית שעושה את כל ההבדל!

כולם בבית עכשיו ואם כבר בבית תומר אומנסקי דואג שלבית יהיה את הריח המתוק והמגרה של עוגת שמרים שוקולד המושלמת שלו, כזאת שתעשה שקט בבית שיאכלו אותה ליד הקפה
כולם בבית עכשיו ואם כבר בבית תומר אומנסקי דואג שלבית יהיה את הריח המתוק והמגרה של עוגת שמרים שוקולד המושלמת שלו, כזאת שתעשה שקט בבית שיאכלו אותה ליד הקפה
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    7376
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7376.1 קק״ל 7376.1 קק״ל
    פחמימות 1241.2 גרם 1241.2 גרם
    שומן 286.4 גרם 286.4 גרם
    נתרן 3871.8 מ״ג 3871.8 מ״ג
    חלבון 161.4 גרם 161.4 גרם
    סיבים תזונתיים 31.1 גרם 31.1 גרם
    שומן רווי 154.8 גרם 154.8 גרם
    כולסטרול 1264.8 מ״ג 1264.8 מ״ג
    סידן 996.5 מ״ג 996.5 מ״ג
    ברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 2556.9 מ״ג 2556.9 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה שעה
    כולל 24 שעות
  • קלוריות
    7376
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 7376.1 קק״ל 7376.1 קק״ל
    פחמימות 1241.2 גרם 1241.2 גרם
    שומן 286.4 גרם 286.4 גרם
    נתרן 3871.8 מ״ג 3871.8 מ״ג
    חלבון 161.4 גרם 161.4 גרם
    סיבים תזונתיים 31.1 גרם 31.1 גרם
    שומן רווי 154.8 גרם 154.8 גרם
    כולסטרול 1264.8 מ״ג 1264.8 מ״ג
    סידן 996.5 מ״ג 996.5 מ״ג
    ברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 2556.9 מ״ג 2556.9 מ״ג
    אבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״ג
    סגור

סוף סוף מתכון לעוגת שמרים מטורפפפפפת!!!!

הכנתי לכם בצק מטורף שבתוך הבצק יש שוקולד לבן וזה הולך להיות טעים בקטע אחר?

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


מלית


אופן הכנה:

  1. בקערת מיקסר מערבבים קמח עם שמרים טריים.
  2. מוסיפים פנימה סוכר, חלב, ביצים, שוקולד לבן וחמאה רכה ולשים היטב כשמונה דקות.
  3. מוסיפים את המלח ולשים שתי דקות נוספות.
  4. מתפיחים את הבצק במקרר לאורך כל הלילה.
  5. מחלקים את הבצק לארבע, מרדדים על משטח מקומח ומורחים ממרח שוקולד שאוהבים על כל העלה המרודד ומגלגלים לרולדה.

    מרדדים על משטח מקומח ומורחים ממרח שוקולד שאוהבים על כל העלה המרודד ומגלגלים לרולדה. צילום: תומר אומנסקי
    מרדדים על משטח מקומח ומורחים ממרח שוקולד שאוהבים על כל העלה המרודד ומגלגלים לרולדה. צילום: תומר אומנסקי

  6. מקפיאים את הרולדה כחצי שעה ופורסים אותה לעיגולים.
  7. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  8. מסדרים בתבנית אפייה, אני אפיתי בתבנית עגולה מסיליקון עם תחתית זכוכית של נעמן שאפשר לראות האם העוגה גם מוכנה מלמטה וזה היה מוש.

    מסדרים את העיגולים בתבנית אפייה. צילום: תומר אומנסקי
    מסדרים את העיגולים בתבנית אפייה. צילום: תומר אומנסקי

  9. מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  10. אופים בתנור שחיממנו מראש כחצי שעה, עד ארבעים דקות.
  11. אחרי האפייה מורחים סירופ סוכר קר שבישלנו מראש (300 גרם סוכר ו-300 גרם מים לבשל עד לרתיחה חזקה, ולצנן היטב).

    עוגת שמרים. צילום: תומר אומנסקי
    עוגת שמרים. צילום: תומר אומנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תומר אומנסקי אופה: מאפה שמרים בתבנית שעושה את כל ההבדל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    דיקלה פוקס

    כאלה מתכונים קלילים אני אוהבת! יצא אשש

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות