תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה

איך מפתיעים את כל האורחים בתוספת טעימה ומגניבה? פשוט מאוד, מכינים את המתכון של שי-לי ליפא - תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ”מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  3. מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עלי רוזמרין.
  4. אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 124.4 קק״ל 497.6 קק״ל
פחמימות 0.2 גרם 0.6 גרם
שומן 14.0 גרם 56.0 גרם
נתרן 194.1 מ״ג 776.5 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
שומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
אשלגן 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody