תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה

איך מפתיעים את כל האורחים בתוספת טעימה ומגניבה? פשוט מאוד, מכינים את המתכון של שי-לי ליפא - תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה
איך מפתיעים את כל האורחים בתוספת טעימה ומגניבה? פשוט מאוד, מכינים את המתכון של שי-לי ליפא - תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 90.3 קק״ל 361.3 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 1.9 גרם
    שומן 10.0 גרם 40.1 גרם
    נתרן 194.3 מ״ג 777.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    90
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 90.3 קק״ל 361.3 קק״ל
    פחמימות 0.5 גרם 1.9 גרם
    שומן 10.0 גרם 40.1 גרם
    נתרן 194.3 מ״ג 777.3 מ״ג
    חלבון 0.1 גרם 0.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. נועצים שיפוד בכל תפוח אדמה. בעזרת סכין חדה חותכים באלכסון חתך ספירלה אחד לאורכו של כל תפוח אדמה בעובי 5-4 מ”מ (מסובבים את תפוח האדמה תוך כדי חיתוך).
  3. מניחים בתבנית, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עלי רוזמרין.
  4. אופים 50-45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים וזהובים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה אפויים בצורת ספירלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות