תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף

שי-לי ליפא מכינה את התוספת הכי נוסטלגית שיש - תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף, ממש כמו כשהיינו ילדים. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או מיונז
שי-לי ליפא מכינה את התוספת הכי נוסטלגית שיש - תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף, ממש כמו כשהיינו ילדים. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או מיונז
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
28 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    1
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 994.5 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 210.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    1
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    166
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 165.8 קק״ל 994.5 קק״ל
    פחמימות 35.1 גרם 210.6 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 23.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
שי-לי ליפא
X

28 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. עוטפים את תפוחי האדמה ברדיד אלומיניום ומניחים בתבנית תנור.
  3. אופים בתנור החם כשעה וחצי עד שתפוחי האדמה רכים מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות