אגרול מטוגן תוצרת בית מדפי אורז
מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
מתכון ללא גלוטן פשוט וקל להכנה של אגרול ירקות תוצרת בית מדפי אורז, כזה שעושה קראנץ' בפה, כיף להכין ויותר כיף לאכול, נראה אתכם אוכלים רק אחד כזה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.4 קק״ל 1484.1 קק״לפחמימות 13.3 גרם 133.0 גרםשומן 6.7 גרם 66.8 גרםנתרן 358.1 מ״ג 3580.8 מ״גחלבון 2.5 גרם 24.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרםשומן רווי 0.6 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.6 מ״ג 526.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 286.1 מ״ג 2860.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות148
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 148.4 קק״ל 1484.1 קק״לפחמימות 13.3 גרם 133.0 גרםשומן 6.7 גרם 66.8 גרםנתרן 358.1 מ״ג 3580.8 מ״גחלבון 2.5 גרם 24.7 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 32.4 גרםשומן רווי 0.6 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.6 מ״ג 526.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 12.4 מ״גאשלגן 286.1 מ״ג 2860.6 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 148 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
1/2 כרוב לבן בינוניחתוך לרצועות דקות
-
2 גזרים בינונייםמגורדים גס
-
1/2 חבילה נבטים סיניים
-
5 גבעולי בצל ירוקקצוץ
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות שומשוםמזרח מערב
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערב
טיגון חצי עמוק
אופן הכנה
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את הכרוב, הגזר והנבטים כ-5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
- מוסיפים את הסויה והשומשום, מערבבים ומצננים.
- ממלאים קערה במים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- מכינים את האגרולים: מכניסים דף אורז למים ומשאירים ל-20 שניות עד שהוא מתחיל להתרכך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים בשליש התחתון של הדף את תערובת הירקות, מקפלים את השוליים הצדדיים למעטפה ומגלגלים. ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
- מטגנים את האגרולים במחבת בשמן חם עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם שומשום, בצל ירוק ורוטב סויה.
אופן הכנה
- מחממים את שני סוגי השמן במחבת ומקפיצים את הכרוב, הגזר והנבטים כ-5 דקות עד לריכוך. מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים.
- מוסיפים את הסויה והשומשום, מערבבים ומצננים.
- ממלאים קערה במים. מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.
- מכינים את האגרולים: מכניסים דף אורז למים ומשאירים ל-20 שניות עד שהוא מתחיל להתרכך. מוציאים ופורסים על משטח העבודה.
- שמים בשליש התחתון של הדף את תערובת הירקות, מקפלים את השוליים הצדדיים למעטפה ומגלגלים. ממשיכים עם יתר דפי האורז והמילוי.
- מטגנים את האגרולים במחבת בשמן חם עד שהם מזהיבים. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מגישים עם שומשום, בצל ירוק ורוטב סויה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
זה אמור לצאת קריספי? אם כן, מה הסוד? חיכיתי שיזהיב, זה נקרע ונפתח הכל..
כן, האגרולים יוצאים קריספים. טיפ כדי שהאגרול לא יפתח לך בטיגון: אפשר “להדביק” את דף האורז עם מעט ביצה טרופה.
יאמי!!! יעבוד באפייה?
אפשרי, אם כי יצא פחות טעים.