סיניה כרובית – כרובית אפויה ברוטב טחינה 

מחפשים תוספת מפתיעה לארוחה הבאה שלכם? זהר לוסטיגר-בשן מכינה כרובית אפויה ברוטב טחינה סמיך שכיף לאכול לצד מנה בשרית או חלבית
מחפשים תוספת מפתיעה לארוחה הבאה שלכם? זהר לוסטיגר-בשן מכינה כרובית אפויה ברוטב טחינה סמיך שכיף לאכול לצד מנה בשרית או חלבית
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.6 קק״ל 1934.2 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 49.1 גרם
    שומן 36.8 גרם 147.4 גרם
    נתרן 91.6 מ״ג 366.2 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.6 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 260.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 855.4 מ״ג 3421.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    484
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 483.6 קק״ל 1934.2 קק״ל
    פחמימות 12.3 גרם 49.1 גרם
    שומן 36.8 גרם 147.4 גרם
    נתרן 91.6 מ״ג 366.2 מ״ג
    חלבון 21.0 גרם 84.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.7 גרם 34.6 גרם
    שומן רווי 6.3 גרם 25.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 65.1 מ״ג 260.6 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 4.5 מ״ג
    אשלגן 855.4 מ״ג 3421.8 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע.

    מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע. צילום: אפיק גבאי
    מפרידים את פרחי הכרובית מהגזע. צילום: אפיק גבאי

  3. משמנים תבנית באמצעות תרסיס שמן קנולה ומניחים בה את פרחי הכרובית.
  4. מערבבים את כל חומרי הרוטב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויוצקים על הכרובית.
  5. אופים בתנור החם כ-40 דקות.

צילום: אפיק גבאי

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סיניה כרובית – כרובית אפויה ברוטב טחינה 

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות