לא אוהבים פרג? אז אוזני המן במילוי שוקולד!
שרית נובק מכינה לכבוד פורים אזני המן פשוטות וקלות להכנה שיותר מלשמוח לקבל אותם במשלוח המנות, תשמחו ותהנו מלהכין אותם עם הילדים
שרית נובק מכינה לכבוד פורים אזני המן פשוטות וקלות להכנה שיותר מלשמוח לקבל אותם במשלוח המנות, תשמחו ותהנו מלהכין אותם עם הילדים
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.5 קק״ל 2710.3 קק״לפחמימות 15.5 גרם 309.3 גרםשומן 7.2 גרם 144.4 גרםנתרן 11.0 מ״ג 219.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.1 גרםשומן רווי 4.3 גרם 86.5 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 655.4 מ״גסידן 11.4 מ״ג 228.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 1299.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות136
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.5 קק״ל 2710.3 קק״לפחמימות 15.5 גרם 309.3 גרםשומן 7.2 גרם 144.4 גרםנתרן 11.0 מ״ג 219.8 מ״גחלבון 2.2 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.1 גרםשומן רווי 4.3 גרם 86.5 גרםכולסטרול 32.8 מ״ג 655.4 מ״גסידן 11.4 מ״ג 228.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 14.2 מ״גאשלגן 65.0 מ״ג 1299.7 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 7.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 136 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
225 גרם קמח לבן
-
1/4 כפית אבקת אפייה
-
100 גרם חמאהבטמפרטורת החדר
-
1 ביצה M
-
1 חלמון M
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
4 כפות סוכר לבן
מילוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
2 כפות שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 כף חמאה
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרו. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
- מביאים לטמפרטורת החדר ומקררים שעה במקרר.
- מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. מכניסים למקרר לכשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה דק.
- קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ ומניחים בתבנית.
- מוציאים את המלית מהמקרר ומניחים ככפית מהמלית במרכז כל עיגול.
- סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים היטב.
- מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק משחים מעט.
- מקררים ושומרים בקופסה אטומה.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: ממיסים ביחד את השוקולד והשמנת במיקרו. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. מוסיפים את החמאה ומערבבים לאיחוד.
- מביאים לטמפרטורת החדר ומקררים שעה במקרר.
- מכינים את הבצק: מערבבים את כל החומרים לבצק אחיד. מכניסים למקרר לכשעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה דק.
- קורצים עיגולים בקוטר 7 ס”מ ומניחים בתבנית.
- מוציאים את המלית מהמקרר ומניחים ככפית מהמלית במרכז כל עיגול.
- סוגרים לצורת אוזן המן ומהדקים היטב.
- מכניסים לתנור ואופים כ-15-18 דקות עד שהבצק משחים מעט.
- מקררים ושומרים בקופסה אטומה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן