אוזני המן ענקיות בהשראת ממתק רפאלו
אוזני המן ענקיות ויפהפיות מצופות שוקולד לבן, בהשראת החטיף שנראה כמו כדור מושלג ובטעמי קוקוס וחלב. מתכון חובה לאוהבי הקוקוס המושבעים
אוזני המן ענקיות ויפהפיות מצופות שוקולד לבן, בהשראת החטיף שנראה כמו כדור מושלג ובטעמי קוקוס וחלב. מתכון חובה לאוהבי הקוקוס המושבעים
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 574.8 קק״ל 6897.1 קק״לפחמימות 44.7 גרם 536.1 גרםשומן 36.2 גרם 434.0 גרםנתרן 83.7 מ״ג 1004.2 מ״גחלבון 8.8 גרם 106.2 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 50.6 גרםשומן רווי 16.6 גרם 198.7 גרםכולסטרול 59.9 מ״ג 718.7 מ״גסידן 108.9 מ״ג 1306.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 285.0 מ״ג 3420.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות575
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 574.8 קק״ל 6897.1 קק״לפחמימות 44.7 גרם 536.1 גרםשומן 36.2 גרם 434.0 גרםנתרן 83.7 מ״ג 1004.2 מ״גחלבון 8.8 גרם 106.2 גרםסיבים תזונתיים 4.2 גרם 50.6 גרםשומן רווי 16.6 גרם 198.7 גרםכולסטרול 59.9 מ״ג 718.7 מ״גסידן 108.9 מ״ג 1306.3 מ״גברזל 1.3 מ״ג 15.0 מ״גאשלגן 285.0 מ״ג 3420.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 13.9 מ״גסגור
ענקיות, מלכותיות, מושלגות: המתכון הזה מביא לכם את המלכה של אוזני המן, במילוי קוקוסי עשיר והפתעת אגוז לוז בפנים. לא לפספס!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 575 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מילוי
-
250 גרם קוקוס טחון
-
250 גרם חלב מרוכז
-
1 ביצה L
-
12 יחידות מטבעות שוקולד לבן
-
12 יחידות אגוזי לוז
ציפוי
-
200 גרם שוקולד לבן
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה: קמח, אבקת סוכר ואת החמאה הקרה (חשוב שתהיה חתוכה לקוביות קטנות וקרה ישר ממקרר) עד לקבלת פירורים.
- מוסיפים פנימה את הביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד. במידה וצריך מעט נוזלים, מוסיפים את החלב.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק למשך רבע שעה במקרר.
- מקמחים את משטח העבודה.
- מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 14 סנטימטר (אפשר גם בקורצן רגיל, אוזני המן בגודל סטנדרטי).
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד בקערה את החלב המרוכז והקוקוס הטחון.
- מניחים במרכז כל דסקית בצק פריך את תערובת הקוקוס.
- מוסיפים לכל אוזן המן גם מטבע שוקולד לבן ומניחים באמצע אגוז לוז שלם.
- צובטים את הבצק לכיוון האמצע לצורת אוזן המן.
- מסדרים את אוזני ההמן על גבי תבנית ומקפיאים כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- אופים במשך 12 עד 15 דקות, תלוי בגודל שבחרתם.
- מוציאים מהתנור ומצננים עד שאוזני ההמן קרות לחלוטין למגע.
- מצפים: ממיסים בפולסים את השוקולד הלבן בקערה קטנה.
- טובלים חצי מאוזני ההמן בתוך השוקולד ומניחים חזרה בתבנית להתייצבות.
- לחילופין: מזלפים פסים של שוקולד לבן מעל הציפוי ומפזרים מעל קוקוס טחון.
אופן הכנה
- מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה: קמח, אבקת סוכר ואת החמאה הקרה (חשוב שתהיה חתוכה לקוביות קטנות וקרה ישר ממקרר) עד לקבלת פירורים.
- מוסיפים פנימה את הביצה ונערבב עד לקבלת בצק אחיד. במידה וצריך מעט נוזלים, מוסיפים את החלב.
- עוטפים בניילון נצמד ומקררים את הבצק למשך רבע שעה במקרר.
- מקמחים את משטח העבודה.
- מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 14 סנטימטר (אפשר גם בקורצן רגיל, אוזני המן בגודל סטנדרטי).
- מכינים את המילוי: מערבבים יחד בקערה את החלב המרוכז והקוקוס הטחון.
- מניחים במרכז כל דסקית בצק פריך את תערובת הקוקוס.
- מוסיפים לכל אוזן המן גם מטבע שוקולד לבן ומניחים באמצע אגוז לוז שלם.
- צובטים את הבצק לכיוון האמצע לצורת אוזן המן.
- מסדרים את אוזני ההמן על גבי תבנית ומקפיאים כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- אופים במשך 12 עד 15 דקות, תלוי בגודל שבחרתם.
- מוציאים מהתנור ומצננים עד שאוזני ההמן קרות לחלוטין למגע.
- מצפים: ממיסים בפולסים את השוקולד הלבן בקערה קטנה.
- טובלים חצי מאוזני ההמן בתוך השוקולד ומניחים חזרה בתבנית להתייצבות.
- לחילופין: מזלפים פסים של שוקולד לבן מעל הציפוי ומפזרים מעל קוקוס טחון.
הערות
- אפשר לקשט גם בעיגולי רפאלו
הערות
- אפשר לקשט גם בעיגולי רפאלו
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן