איזה ידיים יש למלי! קציצות רכות של ה-מלי מאירוב
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים המושלמת שכולם יזללו בהנאה, קציצות רכות ונימוחות של מלי מאירוב, הבטחה שלנו כולם הולכים לבקש מנה נוספת
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים המושלמת שכולם יזללו בהנאה, קציצות רכות ונימוחות של מלי מאירוב, הבטחה שלנו כולם הולכים לבקש מנה נוספת
- מלי מאירוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.2 קק״ל 2703.5 קק״לפחמימות 10.1 גרם 202.3 גרםשומן 7.8 גרם 156.8 גרםנתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 55.5 גרםכולסטרול 17.5 מ״ג 350.0 מ״גסידן 17.7 מ״ג 353.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 237.1 מ״ג 4741.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 21.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות135
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 135.2 קק״ל 2703.5 קק״לפחמימות 10.1 גרם 202.3 גרםשומן 7.8 גרם 156.8 גרםנתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״גחלבון 5.7 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.9 גרםשומן רווי 2.8 גרם 55.5 גרםכולסטרול 17.5 מ״ג 350.0 מ״גסידן 17.7 מ״ג 353.2 מ״גברזל 1.1 מ״ג 22.2 מ״גאשלגן 237.1 מ״ג 4741.5 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 21.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 135 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
תערובת בשר
-
1/2 ק"ג צלעות בקרטחון פעמיים
-
1 צרור פטרוזיליהאו כוסברה קצוצה
-
1 בצל בינונימגורד
-
2 כפות פירורי לחם
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אריסהלא חובה
-
2 כפות שמן קנולה
-
3 כפות מים
רוטב
-
1 בצל בינוניחתוך גס
-
2 כפות רסק עגבניות
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה חריפה
-
1/2 כפית כורכום
-
3 תפוחי אדמה בינונייםמקולפים, חתוכים לקוביות
אופן הכנה
- בקערה שמים את מרכיבי תערובת הבשר ולשים למשך 3 דקות.
- יוצרים מהתערובת כדורים, משטחים מעט ומטגנים על כיריים במחבת טיגון קל לסגירת הבשר (ממש דקה מכל צד).
- מעבירים את השמן שטיגנו בו את הקציצות לסיר שטוח ורחב, מוסיפים עוד קצת שמן במידת הצורך ומטגנים את הבצל החתוך גס עד לשקיפות.
- מוסיפים לסיר את כל שאר מרכיבי הרוטב חוץ מתפוחי האדמה.
- מבשלים עם מכסה סגור למשך 5 דקות. מוסיפים את הקציצות ותפוחי האדמה.
- מוספים מים עד גובה תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
אופן הכנה
- בקערה שמים את מרכיבי תערובת הבשר ולשים למשך 3 דקות.
- יוצרים מהתערובת כדורים, משטחים מעט ומטגנים על כיריים במחבת טיגון קל לסגירת הבשר (ממש דקה מכל צד).
- מעבירים את השמן שטיגנו בו את הקציצות לסיר שטוח ורחב, מוסיפים עוד קצת שמן במידת הצורך ומטגנים את הבצל החתוך גס עד לשקיפות.
- מוסיפים לסיר את כל שאר מרכיבי הרוטב חוץ מתפוחי האדמה.
- מבשלים עם מכסה סגור למשך 5 דקות. מוסיפים את הקציצות ותפוחי האדמה.
- מוספים מים עד גובה תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן