איזה ידיים יש למלי! קציצות רכות של ה-מלי מאירוב

מתכון קל להכנה לארוחת צהריים המושלמת שכולם יזללו בהנאה, קציצות רכות ונימוחות של מלי מאירוב, הבטחה שלנו כולם הולכים לבקש מנה נוספת
מתכון קל להכנה לארוחת צהריים המושלמת שכולם יזללו בהנאה, קציצות רכות ונימוחות של מלי מאירוב, הבטחה שלנו כולם הולכים לבקש מנה נוספת
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
84 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.2 קק״ל 2703.5 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 202.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 156.8 גרם
    נתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 17.5 מ״ג 350.0 מ״ג
    סידן 17.7 מ״ג 353.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 237.1 מ״ג 4741.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    135
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 135.2 קק״ל 2703.5 קק״ל
    פחמימות 10.1 גרם 202.3 גרם
    שומן 7.8 גרם 156.8 גרם
    נתרן 337.4 מ״ג 6748.0 מ״ג
    חלבון 5.7 גרם 113.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.9 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 17.5 מ״ג 350.0 מ״ג
    סידן 17.7 מ״ג 353.2 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 22.2 מ״ג
    אשלגן 237.1 מ״ג 4741.5 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 21.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קציצות
מלי מאירוב
X

84 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת בשר

רוטב


אופן הכנה

  1. בקערה שמים את מרכיבי תערובת הבשר ולשים למשך 3 דקות.
  2. יוצרים מהתערובת כדורים, משטחים מעט ומטגנים על כיריים במחבת טיגון קל לסגירת הבשר (ממש דקה מכל צד).
  3. מעבירים את השמן שטיגנו בו את הקציצות לסיר שטוח ורחב, מוסיפים עוד קצת שמן במידת הצורך ומטגנים את הבצל החתוך גס עד לשקיפות.
  4. מוסיפים לסיר את כל שאר מרכיבי הרוטב חוץ מתפוחי האדמה.
  5. מבשלים עם מכסה סגור למשך 5 דקות. מוסיפים את הקציצות ותפוחי האדמה.
  6. מוספים מים עד גובה תפוחי האדמה ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי האדמה מתרככים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
איזה ידיים יש למלי! קציצות רכות של ה-מלי מאירוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (28)

Avatar

    Avatar
    רבקי

    אפשר להקפיא את הקציצות? עדיף לפי הטיגון או שאפשר גם אחרי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רבקי, אפשר להקפיא את הקציצות לפני הטיגון ואחרי.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות