אייל שני, בוא לטעום את השיחוק: תבשיל כרובית מסאלה משוגעת!
אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים שמסעירים את הפה - זה בשבילכם. תבשיל כרובית מסאלה בתערובת תבלינים הודיים, קרם קוקוס לבישול, קצת חריפות והרבה אהבה
אם אתם אוהבים טעמים מיוחדים שמסעירים את הפה - זה בשבילכם. תבשיל כרובית מסאלה בתערובת תבלינים הודיים, קרם קוקוס לבישול, קצת חריפות והרבה אהבה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 1391.6 קק״לפחמימות 61.8 גרם 185.5 גרםשומן 17.6 גרם 52.8 גרםנתרן 957.1 מ״ג 2871.3 מ״גחלבון 15.8 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 159.8 מ״ג 479.3 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1701.9 מ״ג 5105.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים19
-
הכנה 10 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות464
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.9 קק״ל 1391.6 קק״לפחמימות 61.8 גרם 185.5 גרםשומן 17.6 גרם 52.8 גרםנתרן 957.1 מ״ג 2871.3 מ״גחלבון 15.8 גרם 47.5 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 1.6 גרם 4.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 159.8 מ״ג 479.3 מ״גברזל 4.8 מ״ג 14.3 מ״גאשלגן 1701.9 מ״ג 5105.7 מ״גאבץ 2.2 מ״ג 6.5 מ״גסגור
כרובית כולם אוהבים. ואם היא בתערובת תבלינים הודית אותנטית, אז בכלל! השילוב של גראם מסאלה הופך את הכרובית התמימה לאחת המנות הטעימות שחייבים לנסות בתבשיל כרובית מסאלה מטריף
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 19 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 464 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן קנולה
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1/2 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 1/2 כפיות גאראם מסאלה
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פפריקה חריפהאו לפי הטעם
-
1/2 כפית כמון טחון
-
400גרם או 1 עגבניות מרוסקות פחית
-
120מ"ל או 1/2 כוס מים רותחים
-
1 כף סירופ מייפלטבעי
-
250מ"ל או 1 מיכל מוצר קוקוס לבישול 8.8% שומן אלפרו
-
1 כרובית בינוניתמופרדת לפרחים
הגשה
-
1 1/2 כוסות אורז לבן מבושל
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1 חופן אגוזי קשיו קלויים
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר.
- מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
- מוסיפים פנימה את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
- שופכים לסיר גם את העגבניות המרוסקות, המים, המייפל והקוקוס לבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- כעת מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
- טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים את התבשיל מיד לצד אורז.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר.
- מטגנים את הבצל, השום והג’ינג’ר, תוך כדי ערבוב, עד שהם מתחילים להתרכך ולהזהיב.
- מוסיפים פנימה את כל התבלינים, מערבבים וממשיכים לטגן במשך 2-3 דקות.
- שופכים לסיר גם את העגבניות המרוסקות, המים, המייפל והקוקוס לבישול, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- כעת מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 15-20 דקות עד שהכרובית מתחילה להתרכך.
- טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים כוסברה וקשיו ומגישים את התבשיל מיד לצד אורז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן