איך מכינים סלט כרובית מושלם כמו בקפה פופולר?
סלט כרובית בסגנון טבולה הוא אחד הסלטים הכי מגניבים שיש. במקום הבורגול, פירורי כרובית. אנחנו שחזרנו את המתכון המושלם של "קפה פופולר" וגם לכם כדאי!
סלט כרובית בסגנון טבולה הוא אחד הסלטים הכי מגניבים שיש. במקום הבורגול, פירורי כרובית. אנחנו שחזרנו את המתכון המושלם של "קפה פופולר" וגם לכם כדאי!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 3400.7 קק״לפחמימות 64.6 גרם 645.9 גרםשומן 75.9 גרם 759.2 גרםנתרן 374.7 מ״ג 3747.1 מ״גחלבון 53.5 גרם 535.0 גרםסיבים תזונתיים 52.5 גרם 525.0 גרםשומן רווי 51.8 גרם 518.1 גרםכולסטרול 49.3 מ״ג 493.3 מ״גסידן 123.7 מ״ג 1236.9 מ״גברזל 52.0 מ״ג 519.6 מ״גאשלגן 374.3 מ״ג 3743.2 מ״גאבץ 50.0 מ״ג 500.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות340
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 340.1 קק״ל 3400.7 קק״לפחמימות 64.6 גרם 645.9 גרםשומן 75.9 גרם 759.2 גרםנתרן 374.7 מ״ג 3747.1 מ״גחלבון 53.5 גרם 535.0 גרםסיבים תזונתיים 52.5 גרם 525.0 גרםשומן רווי 51.8 גרם 518.1 גרםכולסטרול 49.3 מ״ג 493.3 מ״גסידן 123.7 מ״ג 1236.9 מ״גברזל 52.0 מ״ג 519.6 מ״גאשלגן 374.3 מ״ג 3743.2 מ״גאבץ 50.0 מ״ג 500.5 מ״גסגור
סלט כרובית מושלם שטעמתי ב”קפה פופולר” של השף אבי ביטון והיה לי כך כך טעים שהייתי חייבת לנסות לשחזר בבית. זה סלט מורכב ועשיר במרכיבים אבל התוצאה שווה את זה, תאמינו לי. אל תוותרו על האגוזים והמשמשים, הם מוסיפים את כל הכיף לעניין!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 340 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
רוטב
-
משני לימונים
-
12 כפות שמן זית
-
6 כפות דבש
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
מעל הסלט
-
חתוכים ל-6
-
200 גרם אגוזי לוזקלויים וקלופים, מרוסקים קלות (אפשר להחליף באגוזי מלך)
אופן הכנה
- מכניסים לתוך מעבד המזון את סכין הקיצוץ ומוסיפים את הכרובית, העלים והבצל הסגול.
- מפעילים על תוכנית CHOP במשך 3 פעמים עד שנוצר סלט גרגירי. מעבירים לקערה.
- שוטפים את קערת המעבד ומכניסים אליו את כל חומרי הרוטב. מדליקים על תוכנית PUREE למשך 3 פעמים עד שהרוטב הופך אחיד.
- שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב כך שיצפה את הסלט. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
אופן הכנה
- מכניסים לתוך מעבד המזון את סכין הקיצוץ ומוסיפים את הכרובית, העלים והבצל הסגול.
- מפעילים על תוכנית CHOP במשך 3 פעמים עד שנוצר סלט גרגירי. מעבירים לקערה.
- שוטפים את קערת המעבד ומכניסים אליו את כל חומרי הרוטב. מדליקים על תוכנית PUREE למשך 3 פעמים עד שהרוטב הופך אחיד.
- שופכים את הרוטב על הסלט ומערבבים היטב כך שיצפה את הסלט. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך.
הערות
- אם עוד לא ניסיתם לאכול כרובית חיה – אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה! כשהכרובית נקצצת קטן קטן במעבד המזון של נינג'ה היא הופכת למעין קוסקוס או בורגול מדומה, ומתקבל סלט גדול ומשביע, בלי פחמימות ובלי שום תחושת חסך. עם דיאטה או בלי דיאטה, אתם הולכים לאמץ את הפטנט!
הערות
- אם עוד לא ניסיתם לאכול כרובית חיה – אתם פשוט חייבים לנסות את המתכון הזה! כשהכרובית נקצצת קטן קטן במעבד המזון של נינג'ה היא הופכת למעין קוסקוס או בורגול מדומה, ומתקבל סלט גדול ומשביע, בלי פחמימות ובלי שום תחושת חסך. עם דיאטה או בלי דיאטה, אתם הולכים לאמץ את הפטנט!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר להשתמש בפרורי כרובית קפואה מופשר?
כן, אפשר להשתמש בפירורי כרובית קפואה מופשרת במקום כרובית טרייה.
קטגוריות
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת לילה
- ארוחת שבת בבוקר
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- העיקר הבריאות
- מארחים
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתארחים
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים לראש השנה
- נינג'ה בעשר דקות
- סלטים
- סלטים לראש השנה
- סלטים קרים
- עולם ה- NINJA
- פיקניק