אין מגרה מזה: טרייפל תותים בשכבות

טרייפל הוא קינוח שכבות טעים וחגיגי שאפשר להכין בכוסות אישיות ולהעניק לאורחים בסוף הארוחה. טרייפל זה כולל תותים, קרם מסקרפונה עשיר ופיסות של עוגת תפוזים
טרייפל הוא קינוח שכבות טעים וחגיגי שאפשר להכין בכוסות אישיות ולהעניק לאורחים בסוף הארוחה. טרייפל זה כולל תותים, קרם מסקרפונה עשיר ופיסות של עוגת תפוזים
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    999
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 999.3 קק״ל 7994.2 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 487.5 גרם
    שומן 80.7 גרם 645.8 גרם
    נתרן 95.1 מ״ג 760.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 73.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 299.0 גרם
    כולסטרול 185.8 מ״ג 1486.2 מ״ג
    סידן 91.2 מ״ג 729.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 174.5 מ״ג 1396.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    999
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 999.3 קק״ל 7994.2 קק״ל
    פחמימות 60.9 גרם 487.5 גרם
    שומן 80.7 גרם 645.8 גרם
    נתרן 95.1 מ״ג 760.7 מ״ג
    חלבון 9.1 גרם 73.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 14.5 גרם
    שומן רווי 37.4 גרם 299.0 גרם
    כולסטרול 185.8 מ״ג 1486.2 מ״ג
    סידן 91.2 מ״ג 729.7 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 174.5 מ״ג 1396.0 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
מלי זיידמן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגת תפוזים

קרם מסקרפונה

שכבת תותים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. מכינים את העוגה: מקציפים את הביצים והסוכר במיקסר במשך כשלוש דקות, מוסיפים את השמן, מיץ התפוזים והגרידה ומקציפים עוד שתי דקות.

    מיץ תפוזים נמזג לקערת מיקסר
    מקציפים את המרכיבים

  3. מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל והקוקוס ומוסיפים למסה. מערבבים קלות רק עד האחדה ומוזגים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות.
  4. אופים בתנור במשך 35 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
  5. מכינים את שכבת התותים: חותכים את התותים לקוביות (מלבד העשרה שמשאירים שלמים) ומשרים בקערה עם מיץ התפוזים והסוכר.
  6. מכינים את קרם המסקרפונה: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר במיקסר לקצף יציב.
  7. מוסיפים את המסקרפונה ואת גרידת התפוז להקצפה נוספת של דקה או שתיים, רק עד שהכל מתאחד ואין גושים. מעבירים לקירור. אם רוצים לזלף את הקרם אפשר להעביר לשקית זילוף ואז לקרר.
  8. מרכיבים את הטרייפל: חותכים כל עוגה לשמונה פרוסות, ואת הפרוסות לקוביות. בתחתית הכוס מניחים כף מתערובת התותים, מעל מניחים כף גדושה מקוביות העוגה, עליה מניחים שתי כפות קרם מסקרפונה (או מזלפים, לבחירתכם). על הקרם מניחים עוד כף מתערובת התותים, ושוב קוביות עוגה ושוב קרם מסקרפונה.
  9. חוצים את התותים השלמים או פורסים אותם ומניחים על הקרם העליון לקישוט.
    כוסות טרייפל מקושטות תותים
    מקשטים בתותים

    טרייפל תותים בכוסות
    טרייפל תותים בכוסות - קינוח חגיגי. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אין מגרה מזה: טרייפל תותים בשכבות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    דבורה פישר

    את הטרייפל מרכיבים סמוך להגשתו או שאפשר להכין מראש ולשמור במקרר עד ההגשה.תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      רצוי להרכיב סמוך להגשה

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות