אי אפשר לעמוד בפניה: סלסה אבוקדו פיקנטית עם נתחי עוף צלויים
הכינו את הטורטיות! מנה פיקנטית משגעת ומלאה בטעמים של סלסה אבוקדו עם נתחי עוף צלויים, עשבי תיבול וצ'ילי חריף, מוגשת עם טורטיות לוהטות וחצי לימון
הכינו את הטורטיות! מנה פיקנטית משגעת ומלאה בטעמים של סלסה אבוקדו עם נתחי עוף צלויים, עשבי תיבול וצ'ילי חריף, מוגשת עם טורטיות לוהטות וחצי לימון
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.3 קק״ל 1354.7 קק״לפחמימות 43.8 גרם 87.6 גרםשומן 76.7 גרם 153.5 גרםנתרן 1562.9 מ״ג 3125.9 מ״גחלבון 76.6 גרם 153.3 גרםסיבים תזונתיים 31.7 גרם 63.3 גרםשומן רווי 38.0 גרם 76.1 גרםכולסטרול 177.3 מ״ג 354.6 מ״גסידן 45.0 מ״ג 90.1 מ״גברזל 32.3 מ״ג 64.6 מ״גאשלגן 705.1 מ״ג 1410.2 מ״גאבץ 32.7 מ״ג 65.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 25 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות677
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 677.3 קק״ל 1354.7 קק״לפחמימות 43.8 גרם 87.6 גרםשומן 76.7 גרם 153.5 גרםנתרן 1562.9 מ״ג 3125.9 מ״גחלבון 76.6 גרם 153.3 גרםסיבים תזונתיים 31.7 גרם 63.3 גרםשומן רווי 38.0 גרם 76.1 גרםכולסטרול 177.3 מ״ג 354.6 מ״גסידן 45.0 מ״ג 90.1 מ״גברזל 32.3 מ״ג 64.6 מ״גאשלגן 705.1 מ״ג 1410.2 מ״גאבץ 32.7 מ״ג 65.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 677 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלסה אבוקדו
-
מומלץ מסוג האס, אך אפשר לשלב
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 לימוןסחוט
נתחי עוף צלויים
הגשה
-
1/2 לימון
אופן הכנה
- מכינים את הסלסה אבוקדו: מקלפים את האבוקדו ומועכים את תוכנו בקערה.
- מוסיפים לקערה עם האבוקדו את רוטב הצ’ילי, הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מניחים בצד.
- מכינים את נתחי העוף: מערבבים בקערה את החרדל, שמן הזית, המלח והפלפל.
- מכניסים את נתחי העוף לקערה ומוסיפים פרוסות בצל וצ’ילי טרי קצוץ ומערבבים.
- מניחים את נתחי העוף על גריל לוהט או מחבת גריל לוהטת וצולים היטב משני הצדדים.
- מוציאים וקוצצים גס עם הכוסברה הטרייה.
- הגשת המנה: מניחים על צלחת את הסלסלה אבוקדו הפיקנטית, מפזרים מעל את נתחי העוף הצלויים, מקשטים במעט פטרוזיליה וצ’ילי חריף ומגישים עם טורטיות לוהטות וחצי לימון.
אופן הכנה
- מכינים את הסלסה אבוקדו: מקלפים את האבוקדו ומועכים את תוכנו בקערה.
- מוסיפים לקערה עם האבוקדו את רוטב הצ’ילי, הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מניחים בצד.
- מכינים את נתחי העוף: מערבבים בקערה את החרדל, שמן הזית, המלח והפלפל.
- מכניסים את נתחי העוף לקערה ומוסיפים פרוסות בצל וצ’ילי טרי קצוץ ומערבבים.
- מניחים את נתחי העוף על גריל לוהט או מחבת גריל לוהטת וצולים היטב משני הצדדים.
- מוציאים וקוצצים גס עם הכוסברה הטרייה.
- הגשת המנה: מניחים על צלחת את הסלסלה אבוקדו הפיקנטית, מפזרים מעל את נתחי העוף הצלויים, מקשטים במעט פטרוזיליה וצ’ילי חריף ומגישים עם טורטיות לוהטות וחצי לימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן