אי אפשר לעמוד בפניה: סלסה אבוקדו פיקנטית עם נתחי עוף צלויים

הכינו את הטורטיות! מנה פיקנטית משגעת ומלאה בטעמים של סלסה אבוקדו עם נתחי עוף צלויים, עשבי תיבול וצ'ילי חריף, מוגשת עם טורטיות לוהטות וחצי לימון
הכינו את הטורטיות! מנה פיקנטית משגעת ומלאה בטעמים של סלסה אבוקדו עם נתחי עוף צלויים, עשבי תיבול וצ'ילי חריף, מוגשת עם טורטיות לוהטות וחצי לימון
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.3 קק״ל 1354.7 קק״ל
    פחמימות 43.8 גרם 87.6 גרם
    שומן 76.7 גרם 153.5 גרם
    נתרן 1562.9 מ״ג 3125.9 מ״ג
    חלבון 76.6 גרם 153.3 גרם
    סיבים תזונתיים 31.7 גרם 63.3 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 76.1 גרם
    כולסטרול 177.3 מ״ג 354.6 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 90.1 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 64.6 מ״ג
    אשלגן 705.1 מ״ג 1410.2 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 65.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 677.3 קק״ל 1354.7 קק״ל
    פחמימות 43.8 גרם 87.6 גרם
    שומן 76.7 גרם 153.5 גרם
    נתרן 1562.9 מ״ג 3125.9 מ״ג
    חלבון 76.6 גרם 153.3 גרם
    סיבים תזונתיים 31.7 גרם 63.3 גרם
    שומן רווי 38.0 גרם 76.1 גרם
    כולסטרול 177.3 מ״ג 354.6 מ״ג
    סידן 45.0 מ״ג 90.1 מ״ג
    ברזל 32.3 מ״ג 64.6 מ״ג
    אשלגן 705.1 מ״ג 1410.2 מ״ג
    אבץ 32.7 מ״ג 65.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
משה שגב
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלסה אבוקדו

נתחי עוף צלויים


אופן הכנה 

  1. מכינים את הסלסה אבוקדו: מקלפים את האבוקדו ומועכים את תוכנו בקערה.
  2. מוסיפים לקערה עם האבוקדו את רוטב הצ’ילי, הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל ומערבבים היטב. מניחים בצד.
  3. מכינים את נתחי העוף: מערבבים בקערה את החרדל, שמן הזית, המלח והפלפל.
  4. מכניסים את נתחי העוף לקערה ומוסיפים פרוסות בצל וצ’ילי טרי קצוץ ומערבבים.
  5. מניחים את נתחי העוף על גריל לוהט או מחבת גריל לוהטת וצולים היטב משני הצדדים.
  6. מוציאים וקוצצים גס עם הכוסברה הטרייה.
  7. הגשת המנה: מניחים על צלחת את הסלסלה אבוקדו הפיקנטית, מפזרים מעל את נתחי העוף הצלויים, מקשטים במעט פטרוזיליה וצ’ילי חריף ומגישים עם טורטיות לוהטות וחצי לימון.
    בתיאבון! צילום: שגב משה

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
אי אפשר לעמוד בפניה: סלסה אבוקדו פיקנטית עם נתחי עוף צלויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות