אמיר ויונית עושים שוק עם סלט פטריות שוק
כמו פטריות אחרי הגשם - יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים סלט פטריות שוק חם, עם מגוון סוגי פטריות, ריחות וטעמים - שאי אפשר להפסיק לאכול!
כמו פטריות אחרי הגשם - יונית צוקרמן ואמיר דן מכינים סלט פטריות שוק חם, עם מגוון סוגי פטריות, ריחות וטעמים - שאי אפשר להפסיק לאכול!
- יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.7 קק״ל 718.8 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.6 גרםשומן 8.1 גרם 32.4 גרםנתרן 803.2 מ״ג 3212.8 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.6 מ״ג 234.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 613.1 מ״ג 2452.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות180
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 179.7 קק״ל 718.8 קק״לפחמימות 23.2 גרם 92.6 גרםשומן 8.1 גרם 32.4 גרםנתרן 803.2 מ״ג 3212.8 מ״גחלבון 9.2 גרם 36.7 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 14.5 גרםשומן רווי 1.9 גרם 7.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 58.6 מ״ג 234.4 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 613.1 מ״ג 2452.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 180 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
-
150 גרם פטריות שימג’י
-
150 גרם פטריות מלך היער
-
150 גרם פטריות שמפיניון
-
150 גרם פטריות פורטובלו
-
1 בצל סגול בינוניפרוס
-
100 גרם עלי רוקט
-
120 גרם נבטי חמנייה
רוטב
-
50 גרם חומץ בלסמי מצומצם
-
2 מיץ לימון בינוניים
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות סילאן
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
אופן ההכנה
- מחממים מחבת עם שמן על כיריים ומקפיצים את הפטריות פרט לשימג’י במשך כמה דק’.
- מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב ומגישים.
אופן ההכנה
- מחממים מחבת עם שמן על כיריים ומקפיצים את הפטריות פרט לשימג’י במשך כמה דק’.
- מעבירים לקערת ערבוב ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
מה עושים עם פיטריות שימגי?
מוסיפים ישירות לסלט, בלי להקפיץ
תודה רבה על המתכון המושלם! יש לי שאלה, מה הכוונה בחומץ בלסמי מצומצם?
אפשר לרכוש בקבוקי חומץ בלסמי מצומצם (שהוא סמיך יותר ומעט מתקתק יותר מחומץ בלסמי) במעדניות ובחלק מרשתות השיווק.
מתאים טריאקי? יין?
במקום הבלסמי המצומצם? אפשר מעט טריאקי. עדיף עם בלסמי. יין לא יתאים ויהיה דליל מדי כרוטב. בהצלחה!