אנטריקוט צלוי בתנור עם בצל מטוגן
חובבי בשר זה בשבילכם: משה שגב מכין אנטריקוט צלוי בתנור לצד בצל מטוגן. מנה נהדרת, חגיגית וטעימה שאף חובב בשר לא יוכל לעמוד בפניה
חובבי בשר זה בשבילכם: משה שגב מכין אנטריקוט צלוי בתנור לצד בצל מטוגן. מנה נהדרת, חגיגית וטעימה שאף חובב בשר לא יוכל לעמוד בפניה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 512.4 קק״ל 2049.7 קק״לפחמימות 43.1 גרם 172.5 גרםשומן 31.4 גרם 125.6 גרםנתרן 2594.9 מ״ג 10379.5 מ״גחלבון 16.0 גרם 63.9 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.4 גרםכולסטרול 46.3 מ״ג 185.0 מ״גסידן 86.4 מ״ג 345.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 523.3 מ״ג 2093.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות512
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 512.4 קק״ל 2049.7 קק״לפחמימות 43.1 גרם 172.5 גרםשומן 31.4 גרם 125.6 גרםנתרן 2594.9 מ״ג 10379.5 מ״גחלבון 16.0 גרם 63.9 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.5 גרםשומן רווי 7.8 גרם 31.4 גרםכולסטרול 46.3 מ״ג 185.0 מ״גסידן 86.4 מ״ג 345.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 523.3 מ״ג 2093.1 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 10.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 512 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אנטריקוט
-
250 גרם אנטריקוט
-
4 כפות חרדל גרגירים
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1/4 כוס דבש
-
1/2 כוס יין אדום יבש
-
1/4 כוס שמן זית
-
3 גבעולי רוזמרין
-
4 עלי מרווה
-
6 שיני שום
-
1 כף מלח גס
בצל מטוגן
-
6 בצלים סגולים בינוניים
-
2 כפות שמן קנולה
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-230 מעלות או לחום הגבוה ביותר, מצב טורבו גריל עליון. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הבשר ל-3 שרוולים ומשאירים מחוץ למקרר. מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעולים.
- מכינים את המשרה: שמים את כל הרכיבים בבלנדר וטוחנים למרקם אחיד.
- מורחים את הבשר במשרה מכל צדדיו, מניחים על רשת צלייה, ואת הרשת מניחים על תבנית האפייה שתאסוף את הנוזלים.
- צולים את הבשר בתנור במשך 10 דקות מצד אחד, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות עד שהנתח מגיע למידת העשייה הרצויה, מומלץ מדיום-רר (mr).
- מכינים את הבצל: חותכים את הבצל לרצועות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם עד לקבלת גוון שחום וכמעט שרוף. 5 דקות לפני סוף הצליה מוסיפים 2 כפות מנוזלי הבשר שהתנקזו בתבנית, מערבבים ומכבים את האש.
- פורסים את הבשר ומגישים לצד הבצל המטוגן, מעטרים בעלי פטרוזיליה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-230 מעלות או לחום הגבוה ביותר, מצב טורבו גריל עליון. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את הבשר ל-3 שרוולים ומשאירים מחוץ למקרר. מפרידים את עלי הרוזמרין מהגבעולים.
- מכינים את המשרה: שמים את כל הרכיבים בבלנדר וטוחנים למרקם אחיד.
- מורחים את הבשר במשרה מכל צדדיו, מניחים על רשת צלייה, ואת הרשת מניחים על תבנית האפייה שתאסוף את הנוזלים.
- צולים את הבשר בתנור במשך 10 דקות מצד אחד, הופכים לצד השני וממשיכים לצלות עד שהנתח מגיע למידת העשייה הרצויה, מומלץ מדיום-רר (mr).
- מכינים את הבצל: חותכים את הבצל לרצועות. מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב מפעם לפעם עד לקבלת גוון שחום וכמעט שרוף. 5 דקות לפני סוף הצליה מוסיפים 2 כפות מנוזלי הבשר שהתנקזו בתבנית, מערבבים ומכבים את האש.
- פורסים את הבשר ומגישים לצד הבצל המטוגן, מעטרים בעלי פטרוזיליה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן