קינוח של חורף – אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר של ישראל אהרוני
השף ישראל אהרוני מכין קינוח מרענן ועוקצני שמתאים לנמנעים מגלוטן: אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר. קינוח מיוחד וקל הכנה שישדרג לכם את הארוחה
השף ישראל אהרוני מכין קינוח מרענן ועוקצני שמתאים לנמנעים מגלוטן: אננס צלוי עם ג׳ינג׳ר. קינוח מיוחד וקל הכנה שישדרג לכם את הארוחה
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 193.5 קק״ל 773.8 קק״לפחמימות 36.2 גרם 145.0 גרםשומן 4.3 גרם 17.4 גרםנתרן 6.0 מ״ג 23.8 מ״גחלבון 1.2 גרם 5.0 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 31.6 מ״ג 126.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 269.3 מ״ג 1077.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות194
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 193.5 קק״ל 773.8 קק״לפחמימות 36.2 גרם 145.0 גרםשומן 4.3 גרם 17.4 גרםנתרן 6.0 מ״ג 23.8 מ״גחלבון 1.2 גרם 5.0 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרםכולסטרול 10.8 מ״ג 43.0 מ״גסידן 31.6 מ״ג 126.5 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.8 מ״גאשלגן 269.3 מ״ג 1077.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 194 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אננס צלוי
-
1 אננס גדול
-
2 כפות סוכר חום
-
5 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף וקצוץ דק
-
3 כפות ברנדי
-
20 גרם חמאה
הגשה
-
1 חבילה סורבה אננס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- קולפים את האננס, מסירים את ליבתו ופורסים ל 4 פרוסות עבות. את השאר קוצצים דק.
- מערבבים את האננס הקצוץ עם שאר החומרים.
- מניחים בכלי וצולים בתנור כחצי שעה.
- מגישים עם סורבה אננס.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- קולפים את האננס, מסירים את ליבתו ופורסים ל 4 פרוסות עבות. את השאר קוצצים דק.
- מערבבים את האננס הקצוץ עם שאר החומרים.
- מניחים בכלי וצולים בתנור כחצי שעה.
- מגישים עם סורבה אננס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן