-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3283.6 קק״ל 3283.6 קק״לפחמימות 249.7 גרם 249.7 גרםשומן 199.6 גרם 199.6 גרםנתרן 729.0 מ״ג 729.0 מ״גחלבון 46.1 גרם 46.1 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 5.9 גרםשומן רווי 83.5 גרם 83.5 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 189.7 מ״ג 189.7 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 467.9 מ״ג 467.9 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות3284
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3283.6 קק״ל 3283.6 קק״לפחמימות 249.7 גרם 249.7 גרםשומן 199.6 גרם 199.6 גרםנתרן 729.0 מ״ג 729.0 מ״גחלבון 46.1 גרם 46.1 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 5.9 גרםשומן רווי 83.5 גרם 83.5 גרםכולסטרול 759.6 מ״ג 759.6 מ״גסידן 189.7 מ״ג 189.7 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 467.9 מ״ג 467.9 מ״גאבץ 3.9 מ״ג 3.9 מ״גסגור
מתאימים לכל חודשי שנה, ולא רק בראש השנה! מתכון קל ונהדר של מאפינס דבש וקינמון קטנים ושובבים, עם דבש איכותי ומפנק לביס מהסרטים!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 3284 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
220 גרם מחמאהרכה, או נטורינה
-
1/2 כוס אבקת סוכר
-
1/3 כוס דבש
-
3 ביצים M
-
1 כף תמצית וניל
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית קינמון טחון
שימון התבנית
אופן הכנה
- מכינים את המאפינס: מערבבים היטב במיקסר עם וו גיטרה או באופן ידני את המחמאה/נטורינה, הדבש ואבקת הסוכר.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הווניל וממשיכים לערבל.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה, הסודה והקינמון, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבלים לאיחוד החומרים ולא מעבר לכך.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מחלקים את הבלילה ל-12 תבניות מאפינס משומנות בתרסיס שמן זית ואופים 15 דקות להשחמה יפה.
- מגישים את המאפינס עם אבקת סוכר מעל.
אופן הכנה
- מכינים את המאפינס: מערבבים היטב במיקסר עם וו גיטרה או באופן ידני את המחמאה/נטורינה, הדבש ואבקת הסוכר.
- מוסיפים את הביצים בהדרגה ואת תמצית הווניל וממשיכים לערבל.
- מערבבים בקערה נפרדת את הקמח, אבקת האפייה, הסודה והקינמון, מוסיפים לקערת המיקסר ומערבלים לאיחוד החומרים ולא מעבר לכך.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות.
- מחלקים את הבלילה ל-12 תבניות מאפינס משומנות בתרסיס שמן זית ואופים 15 דקות להשחמה יפה.
- מגישים את המאפינס עם אבקת סוכר מעל.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
האם ניתן להחליף מחמאה לחמאה..?
בהחלט אפשר
אפשר להחליף את הקמח הלבן לקמח שיפון מלא?
היי מאיה, הבצק יצא דחוס מידי, לא מומלץ כלל. אפשר להמיר חלק מכמות הקמח בקמח כוסמין מלא
מתאים לראש השנה הקרב ובא