אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל
ישראל אהרוני לא חושב שצריך לעמוד במטבח שעות כדי להפיק קינוח מרשים וטעים. קבלו ממנו מתכון למנה מתוקה במיוחד - אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל
ישראל אהרוני לא חושב שצריך לעמוד במטבח שעות כדי להפיק קינוח מרשים וטעים. קבלו ממנו מתכון למנה מתוקה במיוחד - אפרסקים מזוגגים במייפל עם גלידת וניל
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.3 קק״ל 2281.8 קק״לפחמימות 52.4 גרם 314.1 גרםשומן 20.8 גרם 124.8 גרםנתרן 106.2 מ״ג 637.0 מ״גחלבון 8.6 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 36.3 גרםשומן רווי 14.1 גרם 84.3 גרםכולסטרול 67.8 מ״ג 406.6 מ״גסידן 171.7 מ״ג 1030.3 מ״גברזל 3.8 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 452.6 מ״ג 2715.8 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 26.8 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות380
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 380.3 קק״ל 2281.8 קק״לפחמימות 52.4 גרם 314.1 גרםשומן 20.8 גרם 124.8 גרםנתרן 106.2 מ״ג 637.0 מ״גחלבון 8.6 גרם 51.9 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 36.3 גרםשומן רווי 14.1 גרם 84.3 גרםכולסטרול 67.8 מ״ג 406.6 מ״גסידן 171.7 מ״ג 1030.3 מ״גברזל 3.8 מ״ג 23.0 מ״גאשלגן 452.6 מ״ג 2715.8 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 26.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 380 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
30 גרם חמאה
-
6 אפרסקים בינוניים
-
2 כפות ג’ינג’ר מסוכר
-
1 1/2 כוסות מיץ אפרסקים
-
3 כפות סירופ מייפל
הגשה
-
6 כדורי גלידת וניל
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה במחבת רחבה. חוצים את מקלות הווניל ומוסיפים למחבת.
- חוצים את האפרסקים, מחלצים את הגלעין ומניחים במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה. מטגנים שלוש דקות.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים את מיץ האפרסקים והמייפל ומבשלים 10 דקות.
- בעזרת כף מחוררת, מוציאים את האפרסקים לצלחת וממשיכים לבשל את הרוטב 5-10 דקות עד שהוא מצטמצם.
- מסדרים את האפרסקים בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים עם גלידת וניל.
אופן הכנה
- ממיסים את החמאה במחבת רחבה. חוצים את מקלות הווניל ומוסיפים למחבת.
- חוצים את האפרסקים, מחלצים את הגלעין ומניחים במחבת כשצידם החתוך כלפי מטה. מטגנים שלוש דקות.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר המסוכר ומוסיפים למחבת.
- מוסיפים את מיץ האפרסקים והמייפל ומבשלים 10 דקות.
- בעזרת כף מחוררת, מוציאים את האפרסקים לצלחת וממשיכים לבשל את הרוטב 5-10 דקות עד שהוא מצטמצם.
- מסדרים את האפרסקים בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים עם גלידת וניל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן