-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.2 קק״ל 776.9 קק״לפחמימות 33.3 גרם 133.2 גרםשומן 5.2 גרם 20.7 גרםנתרן 40.9 מ״ג 163.6 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.9 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 56.5 מ״גסידן 71.5 מ״ג 285.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 316.4 מ״ג 1265.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות194
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 194.2 קק״ל 776.9 קק״לפחמימות 33.3 גרם 133.2 גרםשומן 5.2 גרם 20.7 גרםנתרן 40.9 מ״ג 163.6 מ״גחלבון 3.5 גרם 14.1 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 9.9 גרםשומן רווי 3.2 גרם 12.9 גרםכולסטרול 14.1 מ״ג 56.5 מ״גסידן 71.5 מ״ג 285.9 מ״גברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 316.4 מ״ג 1265.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 194 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אפרסקים צלויים
-
4 אפרסקים גדוליםחצויים ומגולענים
-
20 גרם חמאה
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות דבש
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים על תבנית צלייה את החמאה, דבש, לימון ווניל.
- שמים בתבנית את חצאי האפרסקים עם צידם החתוך כלפי מטה.
- צולים רבע שעה. הופכים וצולים עוד חמש דקות.
- מגישים עם יוגורט ועליו זולפים מעט דבש.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מפזרים על תבנית צלייה את החמאה, דבש, לימון ווניל.
- שמים בתבנית את חצאי האפרסקים עם צידם החתוך כלפי מטה.
- צולים רבע שעה. הופכים וצולים עוד חמש דקות.
- מגישים עם יוגורט ועליו זולפים מעט דבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אני מאוד אוהבת אפרסקים..יש לי עץ בחצר שמניב לי הרבה ועכשיו אדע מה לעשות איתם חוץ מריבות
קינוח מושלם לקיץ