ארוחת בוקר מושחתת: פרנץ’ טוסט טירמיסו
דמיינו שאתם בדיינר אמריקאי ומזמינים ארוחת בוקר מושחתת במיוחד של פרנץ' טוסט טירמיסו. פרוסות בריוש מטוגנות עם קרם מטריף, כל ביס חלום!
דמיינו שאתם בדיינר אמריקאי ומזמינים ארוחת בוקר מושחתת במיוחד של פרנץ' טוסט טירמיסו. פרוסות בריוש מטוגנות עם קרם מטריף, כל ביס חלום!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 834.1 קק״ל 1668.1 קק״לפחמימות 35.9 גרם 71.9 גרםשומן 69.8 גרם 139.6 גרםנתרן 104.9 מ״ג 209.7 מ״גחלבון 11.7 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 41.3 גרם 82.7 גרםכולסטרול 207.0 מ״ג 414.0 מ״גסידן 118.3 מ״ג 236.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 331.6 מ״ג 663.1 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות834
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 834.1 קק״ל 1668.1 קק״לפחמימות 35.9 גרם 71.9 גרםשומן 69.8 גרם 139.6 גרםנתרן 104.9 מ״ג 209.7 מ״גחלבון 11.7 גרם 23.5 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 4.8 גרםשומן רווי 41.3 גרם 82.7 גרםכולסטרול 207.0 מ״ג 414.0 מ״גסידן 118.3 מ״ג 236.6 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 331.6 מ״ג 663.1 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 834 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרנץ' טוסט
קרם
-
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1 כפית מחית וניל
-
1 כף ליקר קפה
הגשה
-
60 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמנת לבישול 15%
-
חופן שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
- ראשית, ממיסים את הקפה הנמס והסוכר עם המים החמים.
- שנית, מוסיפים את השמנת והביצה ומערבבים היטב.
- בנוסף, ממיסים את החמאה במחבת, טובלים כל פרוסת לחם בבלילת הקפה משני הצדדים ומטגנים במחבת.
- מטגנים היטב משני הצדדים ומניחים בצלחת בצד להתקרר.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם מחית הווניל וליקר הקפה.
- מסדרים בשכבות בצלחת: פרוסת לחם מטוגנת, שכבת קרם נדיבה מאוד, פרוסת לחם מטוגנת ושכבת קרם.
- ממיסים את השוקולד ביחד עם 3 כפות שמנת 15% ומזלפים מעל ערימת הפרנץ’ טוסט.
- בוזקים שוקולד צ’יפס ואבקת סוכר.
אופן הכנה
- ראשית, ממיסים את הקפה הנמס והסוכר עם המים החמים.
- שנית, מוסיפים את השמנת והביצה ומערבבים היטב.
- בנוסף, ממיסים את החמאה במחבת, טובלים כל פרוסת לחם בבלילת הקפה משני הצדדים ומטגנים במחבת.
- מטגנים היטב משני הצדדים ומניחים בצלחת בצד להתקרר.
- מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת עם מחית הווניל וליקר הקפה.
- מסדרים בשכבות בצלחת: פרוסת לחם מטוגנת, שכבת קרם נדיבה מאוד, פרוסת לחם מטוגנת ושכבת קרם.
- ממיסים את השוקולד ביחד עם 3 כפות שמנת 15% ומזלפים מעל ערימת הפרנץ’ טוסט.
- בוזקים שוקולד צ’יפס ואבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
וואי וואי!!!! יצא נדיר!!!
תודה רבה יקירה.