בוויאז במילוי חזה טלה ופרגית
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים בוויאז במילוי חזה טלה ופרגית: כיסוני בצק דקיקים במילוי של חזה טלה צלוי ופרגית טחונה. מגישים עם סחוג ירוק
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים בוויאז במילוי חזה טלה ופרגית: כיסוני בצק דקיקים במילוי של חזה טלה צלוי ופרגית טחונה. מגישים עם סחוג ירוק
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2475.5 קק״ל 14853.2 קק״לפחמימות 87.9 גרם 527.5 גרםשומן 221.0 גרם 1326.3 גרםנתרן 2094.0 מ״ג 12563.8 מ״גחלבון 41.2 גרם 247.2 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 45.1 גרםשומן רווי 16.2 גרם 97.3 גרםכולסטרול 58.3 מ״ג 350.0 מ״גסידן 66.8 מ״ג 400.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 834.9 מ״ג 5009.1 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 15.9 מ״גסגור
-
מרכיבים25
-
הכנה שעה ו-30 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות2476
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2475.5 קק״ל 14853.2 קק״לפחמימות 87.9 גרם 527.5 גרםשומן 221.0 גרם 1326.3 גרםנתרן 2094.0 מ״ג 12563.8 מ״גחלבון 41.2 גרם 247.2 גרםסיבים תזונתיים 7.5 גרם 45.1 גרםשומן רווי 16.2 גרם 97.3 גרםכולסטרול 58.3 מ״ג 350.0 מ״גסידן 66.8 מ״ג 400.8 מ״גברזל 4.7 מ״ג 28.0 מ״גאשלגן 834.9 מ״ג 5009.1 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 15.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 25 | זמן הכנה שעה ו-30 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 2476 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
285 מ"ל מים פושרים
-
1 כפית מלח דק
-
1 ליטר שמן קנולה
מלית
-
500 גרם פרגיות טחונותצלויות
-
2 בצלים בינונייםמטוגנים עד להזהבה
-
1/2 כוס צנוברים קלויים
-
1 כוס גרגירי חומוס יבשיםחומוס יבש הדס שבושל בסיר לחץ לרכות מקסימלית, מעוך גס
-
1 צרור עלי מנגולדקרועים גס ומאודים כ-10 דקות במעט שמן. מסוננים היטב מהנוזלים וקצוצים
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
סחוג
-
15 פלפלי צ'ילי ירוקים בינוניים
-
1 צרור כוסברה
-
1/2 ראש שום
-
1 כפית הל טחון
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1/4 כוס מיץ לימון
-
1 כוס שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
6 ביצים קשות L
-
6 מלפפונים חמוצים בינוניים
-
1 כוס עגבניות מרוסקות
אופן הכנה
- מכינים את המלית: צולים את החזה טלה כ-4 שעות בחום של 150 מעלות יחד עם שום, בצלים, טימין, בהרט, קינמון, אגוז מוסקט וזרעי שומר.
- מפרקים את החזה לאחר הצלייה לקרעים קטנים של בשר.
- מערבבים את כל חומרי המילוי, מתבלים.
- מכינים את הבצק: לשים את הקמח המים והמלח כ 10 דקות בקערת לישה.
- מחלקים לכדורים של 150 גרם ומניחים כשלוש שעות בטמפרטורת החדר מכוסה בשמן.
- פותחים כל כדור לעלה דקיק מאוד, מקפלים לחצי ומניחים מהמילוי ומגלגלים לסגירה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ 40 דקות להזהבה טובה.
- מכינים סחוג: טוחנים את הפלפלים, כוסברה ושום במטחנת בשר דקה. מתבלים ושומרים בקירור.
אופן הכנה
- מכינים את המלית: צולים את החזה טלה כ-4 שעות בחום של 150 מעלות יחד עם שום, בצלים, טימין, בהרט, קינמון, אגוז מוסקט וזרעי שומר.
- מפרקים את החזה לאחר הצלייה לקרעים קטנים של בשר.
- מערבבים את כל חומרי המילוי, מתבלים.
- מכינים את הבצק: לשים את הקמח המים והמלח כ 10 דקות בקערת לישה.
- מחלקים לכדורים של 150 גרם ומניחים כשלוש שעות בטמפרטורת החדר מכוסה בשמן.
- פותחים כל כדור לעלה דקיק מאוד, מקפלים לחצי ומניחים מהמילוי ומגלגלים לסגירה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ 40 דקות להזהבה טובה.
- מכינים סחוג: טוחנים את הפלפלים, כוסברה ושום במטחנת בשר דקה. מתבלים ושומרים בקירור.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן