בורקס פינוקים מתוק של קרין גורן
מי מאיתנו לא אוהב בורקס פינוקים עם ביצה, חציל וטחינה? קבלו מתכון לגרסה המתוקה של קרין גורן, כזאת שלא מביישת הקלאסיקה שכולנו מכירים
מי מאיתנו לא אוהב בורקס פינוקים עם ביצה, חציל וטחינה? קבלו מתכון לגרסה המתוקה של קרין גורן, כזאת שלא מביישת הקלאסיקה שכולנו מכירים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.4 קק״ל 5237.2 קק״לפחמימות 38.8 גרם 466.0 גרםשומן 28.4 גרם 341.2 גרםנתרן 14.6 מ״ג 175.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרםשומן רווי 15.5 גרם 185.8 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.5 מ״גסידן 6.5 מ״ג 78.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 56.1 מ״ג 672.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות436
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 436.4 קק״ל 5237.2 קק״לפחמימות 38.8 גרם 466.0 גרםשומן 28.4 גרם 341.2 גרםנתרן 14.6 מ״ג 175.3 מ״גחלבון 6.2 גרם 74.6 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 5.7 גרםשומן רווי 15.5 גרם 185.8 גרםכולסטרול 21.1 מ״ג 253.5 מ״גסידן 6.5 מ״ג 78.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.3 מ״גאשלגן 56.1 מ״ג 672.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 6.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 436 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בורקס
-
1 חבילה בצק עליםמופשר על פי הוראות היצרן
-
1 ביצה Mטרופה
-
1 כף סוכר גבישי
מילוי
-
1 גביע קרם מסקרפונה להקצפה
-
300 גרם פירות טרייםחתוכים
-
1/4 מיכל קצפת מוכנה קנויה
-
1/4 בקבוקון ריבת משמש
-
1/4 בקבוקון ריבת תות
אופן הכנה
- מפשירים בצק עלים לפי הוראות היצרן וחותכים אותו לריבועים יחסית גדולים של 5 על 5 סנטימטר.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקפלים את ריבועי הבצק למשולשים ובין מניחים ריבוע נייר אפייה גזור כדי לשמור על הבורקס ועל המשולשים פתוחים.
- מברישים את הבורקסים בביצה טרופה, מפזרים מעל מעט סוכר גבישי ואופים 35 דקות להזהבה.
- מצננים את הבורקסים, פותחים אותם (זה יהיה קל בזכות נייר האפייה ששמנו באמצע) ומורחים קרם מסקרפונה, מפזרים פירות, מזלפים קצפת ומוסיפים קונפיטורות בנדיבות.
אופן הכנה
- מפשירים בצק עלים לפי הוראות היצרן וחותכים אותו לריבועים יחסית גדולים של 5 על 5 סנטימטר.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מקפלים את ריבועי הבצק למשולשים ובין מניחים ריבוע נייר אפייה גזור כדי לשמור על הבורקס ועל המשולשים פתוחים.
- מברישים את הבורקסים בביצה טרופה, מפזרים מעל מעט סוכר גבישי ואופים 35 דקות להזהבה.
- מצננים את הבורקסים, פותחים אותם (זה יהיה קל בזכות נייר האפייה ששמנו באמצע) ומורחים קרם מסקרפונה, מפזרים פירות, מזלפים קצפת ומוסיפים קונפיטורות בנדיבות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן