-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.7 קק״ל 1885.9 קק״לפחמימות 43.4 גרם 347.0 גרםשומן 2.6 גרם 21.1 גרםנתרן 2251.3 מ״ג 18010.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.3 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 5.7 מ״ג 45.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 150.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-57 דק׳
-
קלוריות236
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 235.7 קק״ל 1885.9 קק״לפחמימות 43.4 גרם 347.0 גרםשומן 2.6 גרם 21.1 גרםנתרן 2251.3 מ״ג 18010.5 מ״גחלבון 7.5 גרם 60.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 3.3 גרםכולסטרול 31.7 מ״ג 253.2 מ״גסידן 5.7 מ״ג 45.8 מ״גברזל 0.4 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 150.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
בייגלים זה מאפים אישיים מושלמים ומושקעים שכל אחד ישמח לקבל לארוחת בוקר, צהריים, בראנץ’ או ערב. אפשר להכין אותם בקלות בבית, לפזר מעל תוספות לפי הטעם האישי ולהגיש עם מגוון תוספות כמו שמגישים במעדניות בניו יורק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-57 דק׳ | קלוריות 236 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
6 גרם שמרים יבשים
-
20 גרם סוכר לבן
-
300 מ"ל מיםחמימים
-
440 גרם קמח לחם
-
6 גרם מלח דק
בישול
-
2 ליטר מים רותחים
-
1/4 כוס אבקת סודה לשתייה
הברשה
-
1 ביצה Mטרופה
תוספות
-
1 חופן שומשוםאו פרג
אופן הכנה
- מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח והמים. לשים על מהירות איטית 15 דקות לבצק אחיד ורך.
- יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים בקערה משומנת מעט כך שהבצק ישומן היטב מכל צדדיו. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים. שומרים את חלקי הבצק מכוסים במגבת בזמן שעובדים על כל חלק בנפרד.
- יוצרים מכל חלק בצק כדור חלק. מניחים על גבי משטח עבודה ובעזרת האצבע יוצרים חור במרכזו. מרחיבים את החור בעזרת שתי הידיים, תוך כדי סיבוב, לקוטר של כ-10 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים עם יתר חלקי הבצק. מכסים את התבנית באופן רופף בניילון נצמד ומתפיחים כ-15 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומביאים לרתיחה בסיר בינוני את המים והסודה לשתייה.
- מעבירים את עיגולי הבייגלים לסיר זה אחר זה ומבשלים כל עיגול כדקה.
- מוציאים את הבייגלים מהסיר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או פרג.
- אופים 17-20 דקות או עד שהבייגלים שחומים ותפוחים. מוציאים, מצננים ומגישים.
אופן הכנה
- מוסיפים לקערת מיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים ובעזרת פונקציית השקילה המשולבת שוקלים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח והמים. לשים על מהירות איטית 15 דקות לבצק אחיד ורך.
- יוצרים מהבצק כדור ומגלגלים בקערה משומנת מעט כך שהבצק ישומן היטב מכל צדדיו. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעה וחצי או להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-8 חלקים שווים. שומרים את חלקי הבצק מכוסים במגבת בזמן שעובדים על כל חלק בנפרד.
- יוצרים מכל חלק בצק כדור חלק. מניחים על גבי משטח עבודה ובעזרת האצבע יוצרים חור במרכזו. מרחיבים את החור בעזרת שתי הידיים, תוך כדי סיבוב, לקוטר של כ-10 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ממשיכים עם יתר חלקי הבצק. מכסים את התבנית באופן רופף בניילון נצמד ומתפיחים כ-15 דקות.
- מחממים תנור ל-200 מעלות ומביאים לרתיחה בסיר בינוני את המים והסודה לשתייה.
- מעבירים את עיגולי הבייגלים לסיר זה אחר זה ומבשלים כל עיגול כדקה.
- מוציאים את הבייגלים מהסיר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום או פרג.
- אופים 17-20 דקות או עד שהבייגלים שחומים ותפוחים. מוציאים, מצננים ומגישים.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן