בלי ללכלך אפילו כלי אחד: פנקייקים מושלמים בצ’יק צ’ק!
בלי קערות ובלי לכלוך במטבח! פנקייקים מפנקים לכל המשפחה בהכנה מהירה, מושלמים לארוחת בוקר כייפית ומתוקה שתפתח לכם את היום בחיוך ותשמח את כל בני הבית
בלי קערות ובלי לכלוך במטבח! פנקייקים מפנקים לכל המשפחה בהכנה מהירה, מושלמים לארוחת בוקר כייפית ומתוקה שתפתח לכם את היום בחיוך ותשמח את כל בני הבית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.7 קק״ל 1144.0 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.5 גרםשומן 6.3 גרם 37.7 גרםנתרן 192.2 מ״ג 1153.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרםכולסטרול 61.8 מ״ג 370.8 מ״גסידן 61.6 מ״ג 369.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 94.5 מ״ג 566.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות191
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 190.7 קק״ל 1144.0 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.5 גרםשומן 6.3 גרם 37.7 גרםנתרן 192.2 מ״ג 1153.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 36.2 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.8 גרםשומן רווי 3.2 גרם 19.2 גרםכולסטרול 61.8 מ״ג 370.8 מ״גסידן 61.6 מ״ג 369.3 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.6 מ״גאשלגן 94.5 מ״ג 566.8 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 191 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 שקית זיפלוק גדולה
-
25 גרם חמאה
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 ביצה L
-
1 כוס קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
3 כפות אבקת סוכר
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לשקית הזיפלוק, סוגרים את השקית ומשאירים חריץ קטנטן ליציאת אדים. מכניסים את השקית למיקרו וממיסים את החמאה (כ-30 שניות).
- פותחים את השקית ומוסיפים לתוכה את החלב, הוניל והביצה. סוגרים שוב את השקית ומשקשקים לתערובת אחידה.
- פותחים את השקית ומוסיפים לתוכה את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והמלח. סוגרים היטב ומשקשקים לתערובת אחידה (כדקה וחצי). אם נותרו גושים בתערובת אפשר להעזר במטרפה ולטרוף בתוך השקית.
- מחממים מחבת נון סטיק קטנה (אין צורך לשמן). גוזרים את פינת שקית הזיפלוק ומזלפים ישר מהשקית למחבת החמה (את יתרת הבלילה מניחים בזהירות עם השקית בקערה או מד-ליטר כשהפתח כלפי מעלה).
- מטגנים עד הזהבה ועד שיש בועות בחלק העליון של הפנקיק ואז הופכים בזהירות ומטגנים עד הזהבה.
- ממשיכים עם שאר הבלילה.
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לשקית הזיפלוק, סוגרים את השקית ומשאירים חריץ קטנטן ליציאת אדים. מכניסים את השקית למיקרו וממיסים את החמאה (כ-30 שניות).
- פותחים את השקית ומוסיפים לתוכה את החלב, הוניל והביצה. סוגרים שוב את השקית ומשקשקים לתערובת אחידה.
- פותחים את השקית ומוסיפים לתוכה את הקמח, אבקת האפייה, אבקת הסוכר והמלח. סוגרים היטב ומשקשקים לתערובת אחידה (כדקה וחצי). אם נותרו גושים בתערובת אפשר להעזר במטרפה ולטרוף בתוך השקית.
- מחממים מחבת נון סטיק קטנה (אין צורך לשמן). גוזרים את פינת שקית הזיפלוק ומזלפים ישר מהשקית למחבת החמה (את יתרת הבלילה מניחים בזהירות עם השקית בקערה או מד-ליטר כשהפתח כלפי מעלה).
- מטגנים עד הזהבה ועד שיש בועות בחלק העליון של הפנקיק ואז הופכים בזהירות ומטגנים עד הזהבה.
- ממשיכים עם שאר הבלילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
מהמםםם