בראוניז טבעוני? יש דבר כזה! הקינוח השוקולדי המושלם בגרסה טבעונית
בראוניז בלי חמאה? ברור שאפשר! זהו אחד מהקינוחים האמריקאים האהובים והפופולריים ביותר, למכורים לשוקולד מדובר בחגיגה
בראוניז בלי חמאה? ברור שאפשר! זהו אחד מהקינוחים האמריקאים האהובים והפופולריים ביותר, למכורים לשוקולד מדובר בחגיגה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2564.4 קק״ל 2564.4 קק״לפחמימות 427.5 גרם 427.5 גרםשומן 81.5 גרם 81.5 גרםנתרן 882.3 מ״ג 882.3 מ״גחלבון 43.6 גרם 43.6 גרםסיבים תזונתיים 43.7 גרם 43.7 גרםשומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 349.7 מ״ג 349.7 מ״גברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״גאשלגן 3005.8 מ״ג 3005.8 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות2564
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2564.4 קק״ל 2564.4 קק״לפחמימות 427.5 גרם 427.5 גרםשומן 81.5 גרם 81.5 גרםנתרן 882.3 מ״ג 882.3 מ״גחלבון 43.6 גרם 43.6 גרםסיבים תזונתיים 43.7 גרם 43.7 גרםשומן רווי 52.7 גרם 52.7 גרםכולסטרול 6.0 מ״ג 6.0 מ״גסידן 349.7 מ״ג 349.7 מ״גברזל 28.4 מ״ג 28.4 מ״גאשלגן 3005.8 מ״ג 3005.8 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 12.9 מ״גסגור
אם אתם אוהבים קינוחי שוקולד, אל תפספסו את המתכון הבא: בראוני עשיר, מספק ונימוח בציפוי גנאש שוקולד טבעוני מהמם!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 2564 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בראוניז
-
80 גרם סוכר לבן
-
1/4 כוס שמן סויה
-
1 בננה בינוניתמעוכה במזלג
-
1 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס אבקת קקאו
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1 קורט מלח דק
-
50 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
1 כף תמצית וניל
-
200 גרם שוקולד מרירמומס
ציפוי
-
50 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- שנית, מערבבים יחד בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, מלח והשוקולד הקצוץ.
- בקערה נפרדת מאחדים את החומרים הרטובים: שוקולד מומס, בננה, שמן, ואת תחליף שמנת הקוקוס לבישול ומערבבים היטב.
- מאחדים את שתי התערובות.
- יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 20 דקות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל את שמנת הסויה ואת השוקולד ששמרנו לקישוט ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
- כשהבראוניז מתקררים מעט מורחים עליהם את קרם השוקולד ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- שנית, מערבבים יחד בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: סוכר, קמח, קקאו, אבקת אפייה, מלח והשוקולד הקצוץ.
- בקערה נפרדת מאחדים את החומרים הרטובים: שוקולד מומס, בננה, שמן, ואת תחליף שמנת הקוקוס לבישול ומערבבים היטב.
- מאחדים את שתי התערובות.
- יוצקים את בלילת הבראוניז לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים במשך 20 דקות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים יחד במיקרוגל את שמנת הסויה ואת השוקולד ששמרנו לקישוט ומערבבים היטב עד לקבלת קרם חלק.
- כשהבראוניז מתקררים מעט מורחים עליהם את קרם השוקולד ומגישים.
@foody_il בראוניז מושלם בגרסה טבעונית #פרווה #בראוניז #שוקולד ♬ original sound - Foody פודי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן