בראוניז יוגורט לייט של שירן מתיתיהו
שירן מתתיהו מכינה בראוניז שוקולד לייט, עשירים ונימוחים, עם יוגורט עדין וקמח כוסמין. עוגיות נהדרות לאירוח ולנשנוש מתוק שכל המשפחה אוהבת בהכנה פשוטה ומהירה
שירן מתתיהו מכינה בראוניז שוקולד לייט, עשירים ונימוחים, עם יוגורט עדין וקמח כוסמין. עוגיות נהדרות לאירוח ולנשנוש מתוק שכל המשפחה אוהבת בהכנה פשוטה ומהירה
- שירן מתתיהו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.1 קק״ל 2065.7 קק״לפחמימות 14.7 גרם 235.4 גרםשומן 6.1 גרם 98.2 גרםנתרן 92.1 מ״ג 1473.1 מ״גחלבון 3.9 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.8 גרםשומן רווי 3.8 גרם 61.1 גרםכולסטרול 56.3 מ״ג 900.2 מ״גסידן 33.3 מ״ג 533.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 105.2 מ״ג 1683.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות129
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 129.1 קק״ל 2065.7 קק״לפחמימות 14.7 גרם 235.4 גרםשומן 6.1 גרם 98.2 גרםנתרן 92.1 מ״ג 1473.1 מ״גחלבון 3.9 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.8 גרםשומן רווי 3.8 גרם 61.1 גרםכולסטרול 56.3 מ״ג 900.2 מ״גסידן 33.3 מ״ג 533.2 מ״גברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״גאשלגן 105.2 מ״ג 1683.4 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 129 | כמות מנות 16 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם שוקולד מרירללא תוספת סוכר
-
3 כפות שמן קוקוס
-
8 כפות סוכר לבן
-
3 ביצים L
-
1 גביע יוגורט 1.5%או כל יוגורט שאוהבים
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כפית מלח דק
-
1/3 כוס אבקת קקאוכהה
-
3/4 כוס קמח כוסמיןלבן או מלא
-
1 חופן נטיפי שוקולד צ’יפסאפשר גם אגוזים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מוסיפים סוכר לבן ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים - הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).
- מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
- מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
- מוסיפים סוכר לבן ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים - הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.
- מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).
- מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
- מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (27)
היי, האם אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל במקום קמח כוסמין?
הי שי. אפשר לנסות, ספר לנו איך יצא
הלכתי לרייר בצד בשקט
למה בשקט? תכיני ותעדכני איך יצא!