בראוניז יוגורט לייט של שירן מתיתיהו

שירן מתתיהו מכינה בראוניז שוקולד לייט, עשירים ונימוחים, עם יוגורט עדין וקמח כוסמין. עוגיות נהדרות לאירוח ולנשנוש מתוק שכל המשפחה אוהבת בהכנה פשוטה ומהירה
שירן מתתיהו מכינה בראוניז שוקולד לייט, עשירים ונימוחים, עם יוגורט עדין וקמח כוסמין. עוגיות נהדרות לאירוח ולנשנוש מתוק שכל המשפחה אוהבת בהכנה פשוטה ומהירה
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.1 קק״ל 2065.7 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 235.4 גרם
    שומן 6.1 גרם 98.2 גרם
    נתרן 92.1 מ״ג 1473.1 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 61.1 גרם
    כולסטרול 56.3 מ״ג 900.2 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 533.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 105.2 מ״ג 1683.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    129
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 129.1 קק״ל 2065.7 קק״ל
    פחמימות 14.7 גרם 235.4 גרם
    שומן 6.1 גרם 98.2 גרם
    נתרן 92.1 מ״ג 1473.1 מ״ג
    חלבון 3.9 גרם 62.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 17.8 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 61.1 גרם
    כולסטרול 56.3 מ״ג 900.2 מ״ג
    סידן 33.3 מ״ג 533.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 105.2 מ״ג 1683.4 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שוקולד
שירן מתתיהו
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. במיקרו ממיסים את השוקולד יחד עם שמן הקוקוס בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה.
  3. מוסיפים סוכר לבן ואת הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את היוגורט, הוניל, המלח ולבסוף את היבשים - הקקאו והקמח. מערבבים הכל לתערובת אחידה.

    מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה. צילום: שירן מתיתיהו
    מערבבים את המצרכים לתערובת אחידה. צילום: שירן מתיתיהו

  5. מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס (לא חובה).

    מעבירים לתבנית ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ'יפס. צילום: שירן מתיתיהו
    מעבירים לתבנית ומפזרים מעל שבבי שוקולד צ’יפס. צילום: שירן מתיתיהו

  6. מכניסים לתנור שחומם מראש לרבע שעה עד 20 דקות (הבראוני מוכן כשהוא יציב בשוליים ורך במרכז).
  7. מקררים לגמרי לפני החיתוך. שומרים בקופסא אטומה במקרר עד 5 ימים.

    בראוניז יוגורט לייט. צילום: שירן מתיתיהו
    בראוניז יוגורט לייט. צילום: שירן מתיתיהו


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
בראוניז יוגורט לייט של שירן מתיתיהו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (27)

Avatar

    Avatar
    שי

    היי, האם אפשר להשתמש בקמח שיבולת שועל במקום קמח כוסמין?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי שי. אפשר לנסות, ספר לנו איך יצא

      Avatar
      מערכת Foody

      למה בשקט? תכיני ותעדכני איך יצא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות